ovo mi se uvek cinilo kao kul stvar, i napravio sam plocicu, ali nikako da napravim samu pedalu...Funkomat wrote:
ludilo
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Oprema Koju Imate
au, veoma ozbiljne prinove obojica
samo cepaj

Cortex wrote:au, veoma ozbiljne prinove obojicasamo cepaj

Jedna od boljih pedala koju sam probao. Faz Fektori je za ovo mala maza.mislim_stvarno wrote: ovo mi se uvek cinilo kao kul stvar, i napravio sam plocicu, ali nikako da napravim samu pedalu...

NOW I WANNA BE YOUR DOG!
@Funkomat: Cestitke, neka se ludilo na 2 pojacala zakuva jos jace!
OT:
Opaaaaaa, stigla trans-kontinentalna posiljka sa prinovom.
NUX Mod Core

Ima gomila demoa na netu, pa pogledajte. Sve u svemu, 8 modulacija u jednom pakovanju, metalno kuciste, poprilicno dobra izrada na prvi utisak. I da - 36$, plus 370rsd nasih fantomskih troskova.
Jos samo Time Core dilej iz te Core serije (kopija TC Flashbacka, sa sve looperom od 40s, ali naravno bez TonePrint funkcije), and I'm fucking done.
Kad stigne i dilej, onda palim kod Nemanje pa snimamo sveobuhvatni test citavog setapa.
Naravno, zelim javno da se zahvalim svom prijatelju i kolegi forumasu acikast na nesebicnoj pomoci i pri ovom poduhvatu.

OT:
Opaaaaaa, stigla trans-kontinentalna posiljka sa prinovom.

NUX Mod Core

Ima gomila demoa na netu, pa pogledajte. Sve u svemu, 8 modulacija u jednom pakovanju, metalno kuciste, poprilicno dobra izrada na prvi utisak. I da - 36$, plus 370rsd nasih fantomskih troskova.

Jos samo Time Core dilej iz te Core serije (kopija TC Flashbacka, sa sve looperom od 40s, ali naravno bez TonePrint funkcije), and I'm fucking done.

Kad stigne i dilej, onda palim kod Nemanje pa snimamo sveobuhvatni test citavog setapa.

Naravno, zelim javno da se zahvalim svom prijatelju i kolegi forumasu acikast na nesebicnoj pomoci i pri ovom poduhvatu.

Do jaja brate. Cestitam!
Daj taj sajt odakle se narucuje

Daj taj sajt odakle se narucuje
Baba, javljaj utiske sto pre. I nek nemanja proba i prec kroz to 

Juce sam svirao u stanu (99% vremena kroz fx loop), i rekao bih da svaki mod radi solidno, i moguce je svasta podesiti, i cini mi se da je svaki efekat realno upotrebljiv. Na svakom efektu ima primetne razlike kada se onaj mali tropolozajni prekidac prebaci sa Normal na Deluxe mod - na nekim efektima mi se vise svidja jedna a na nekima druga opcija...
Na klinu uglavnom sve radi ok dok se na drajvu dosta toga cini prilicno prstavim. Doduse svirao sam tiho, i sam drive je takav kad je tih. Vec veceras imam svirku (a i sutra) pa se javljam sa utiscima sa svirke.
Na klinu uglavnom sve radi ok dok se na drajvu dosta toga cini prilicno prstavim. Doduse svirao sam tiho, i sam drive je takav kad je tih. Vec veceras imam svirku (a i sutra) pa se javljam sa utiscima sa svirke.
U je! Dobar ćumur. Ajde pričaj šta sve može taj CNC.
cestitke chicha!
uh ala ce sad da lije rucni rad
uh ala ce sad da lije rucni rad

evo kako sam ja poslozio efekte.. zamjenio sam multidly sa compresorom a rotary sa otkaverom... poslozicu kasnije expression i wah pa sve pofotkati..
sve sam pedale prodao, ostavio ts9,carbon copy, NS2 i one ce u rack u gcx.. eto
okacim kasnije sve...
Spoiler:

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Cestitke! Preljepi su sg-ji. 
(edit - cestitke i svima ostalima naravno, ovo mi je prvo upalo u oko...
)

(edit - cestitke i svima ostalima naravno, ovo mi je prvo upalo u oko...

Last edited by nemanjavelimirovic on 11 Nov 2013, 21:26, edited 1 time in total.