Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Oprema Koju Imate
Ja sam i Mexico i KOrejanac, zamislite tu kombinaciju...Meksikorejanac

Kormex zvuci vise cool 
Što je najcrnje od svega - nisam, samo se tako zalomilo.dweezil wrote:guvnor ti si bash hardtail fanatik a?
Kada sam kupovao belu, drugi su birali umersto mene - bejah sasvim mali!
Kada sam naišao na Kreja - toliko je dobro radio, a u isto vreme bio toliko povoljne cene - gre'ota je bilo ne uzteti ga.
Jeste - factory hard tail!dweezil wrote:jel i taj beli strat bio hardtail ili si ga ti modifikovao?
Ja sam hteo da ga modifikujem na jedan floyd i full HB u bridžu, ali dobro je što nisam.
Jbga, ne da mi se - već preko 10 godina sanjam o nekom floydu, 2 pointu ili dobro nasetovanom vintage tremolu, a kako koju gitaru izaberem - tako je hardtail...
Šta mu je? Jel' ukoso ušrafljen ili ti se ne sviđa materijal?Duane wrote: al na meksiku je hardtail poprilicno lose odradjen, bar govorim za ovog mog...
Jos jedna prinova.
))
Novi zvucnik za Blues Junior-a
Fender by JBL D120f (iz starog Twin Reverb-a)

Novi zvucnik za Blues Junior-a
Fender by JBL D120f (iz starog Twin Reverb-a)

- Rocket Roll
Čestitamo! Nije premotavan?
HvalaRocket Roll wrote:Čestitamo! Nije premotavan?
Hvala svima
Hteo sam da uzmem maple strat-a, a kada sam cuo da ima beli, dotrcao sam u NS.
Stvarno sam zadovoljan.
Btw, dobio sam još nešto danas
:

Ovoga puta zelim da se zahvalim Tufliju
Nisam stigao jos da probam samu pedalu, ali moram da priznam da je odlicno ocuvana, s' obzirom na starost
Eto, resio sam i pitanje chorusa.
Btw, dobio sam još nešto danas

Ovoga puta zelim da se zahvalim Tufliju
Cestitam i na pedali.
Ne zaboravi...

Ne zaboravi...

šta se gubi premotavanjem??Rocket Roll wrote:Čestitamo! Nije premotavan?
Hvala. Ne brini, stavicu mint green pickguard.
Razmisljam se da stavim i kapice za pot. i switch. Mozda i cover za magnete 
Kapice potova i poklopci magneta treba da budu krem.sl0e wrote:Hvala. Ne brini, stavicu mint green pickguard.Razmisljam se da stavim i kapice za pot. i switch. Mozda i cover za magnete
Znaci, ne zaboravi...

+

i spreman si!
Salim se, naravno. Super je ta gitara takva kakva je.
rapsada se... sedlo svako svoje pricu vodi... ono drkanje je oko intonacije, al ono ja sam u 90% slucajeva rastiman kad sviram, tako da nesmeta, al je generalno lose odradjeno... al ipak je meni hardtail konza... naviko vecguv'nor wrote:Šta mu je? Jel' ukoso ušrafljen ili ti se ne sviđa materijal?Duane wrote: al na meksiku je hardtail poprilicno lose odradjen, bar govorim za ovog mog...
sloe nemoj da menjas pickguard i kapice, ovako izgleda fenomenalno!
nemoj, leba ti lebavog!
Ma i da hoću, nemam para sada
Možda ću promeniti pickguard (pošto imam negde kući mint green) čisto da vidim kako izgleda 
EDIT: I da - najbolji feature na gitari je zujalica, koju su ovi iz Mitrosa smestili na samom bloku ispod zadnjeg poklopca - još je nisam skinuo
EDIT: I da - najbolji feature na gitari je zujalica, koju su ovi iz Mitrosa smestili na samom bloku ispod zadnjeg poklopca - još je nisam skinuo
Pretpostavljao sam da je to!Duane wrote:rapsada se... sedlo svako svoje pricu vodi...
To je jedina stvar koja je i meni smetala na Cray-u kada sam ga ispazario.
Sve je to lepo, sedla su vintage-style i tako, ali izgledaju kao da su štampani u mojoj maloj radionici i to levom nogom, a materijal koji je za to korišćen je, ni manje ni više, kvalitetan karton.
Zbog toga sam met'o u džep oko 1500 din (ne sećam se tačno, možda je i manje), otišao do Mitrosa i ispazario American Vintage sedla.
Btw, jedan opasni BGD-blues/rock gitaroš svira dva meksikanca i sasvim je zadovoljan tim sedlima, ali opet - on ima neko bezveze američko pojačalo iz sredine šezdesetih, tako da - šta on može da čuje...?
koji gitaros?guv'nor wrote:Pretpostavljao sam da je to!Duane wrote:rapsada se... sedlo svako svoje pricu vodi...![]()
To je jedina stvar koja je i meni smetala na Cray-u kada sam ga ispazario.
Sve je to lepo, sedla su vintage-style i tako, ali izgledaju kao da su štampani u mojoj maloj radionici i to levom nogom, a materijal koji je za to korišćen je, ni manje ni više, kvalitetan karton.
Zbog toga sam met'o u džep oko 1500 din (ne sećam se tačno, možda je i manje), otišao do Mitrosa i ispazario American Vintage sedla.![]()
Btw, jedan opasni BGD-blues/rock gitaroš svira dva meksikanca i sasvim je zadovoljan tim sedlima, ali opet - on ima neko bezveze američko pojačalo iz sredine šezdesetih, tako da - šta on može da čuje...?![]()
ma meksiko izuva, mislim sto se tice tog Sound and Feel dela - to je to.. to je fendja, nije bas neka velika razlika sa amerom... al je kvalitet izrade mnogo nestabilan... ja sam zabo fin komad, bar kapiram tako, sto se tice zvuka i vrata i slicno... al sto se tice tremola, civija i bridzha - moglo je i bolje... a to amer nudi, nemas da se brines da li ce ti nesto biti lose odradjeno... al ono, za te pare(za amera) mos da kupis sjajnog meksika i pojacalo