imam 12 stage phaser koji bih nekome poklonio, ili neko moze da ga otkupi ako hoce za neke sitne novce. ne treba mi pedala, a da mi ne stoji u studiju bez veze...
u pitanju je pedala koju je pravio gaja. ovo je prvobitna tema gde se pricalo o tome -
viewtopic.php?f=43&t=12645
ja sam bio narucio pedalu tada ali sam je cekao 3 godine... na kraju kad sam je dobio, prosao me vajb za tom pedalom.
druga stvar, to jest jedina zackoljica u celoj prici, je sto bi bilo kul da se javi da je uzme neko ko ume da pravi pedale ili da ih moduje, ili zna nekoga ko se time bavi, jer na ovoj pedali napajanje nije reseno najbolje... na svim adapterima na kojima sam je probao nije radila kao 12 stage phaser 100%, tj. hod fejzinga nije bio dovoljno veliki kao sto bi trebalo. gaja mi je objasnio da je to zbog toga sto mora napon/adapter/voltaza da se kalibrisu tacno na onoliko koliko pedala trazi da bi radilo kako treba. iskreno, mrzelo me je da mu vracam postom pedalu zbog te prepravke, jer me je ionako modzo za pedalom prosao...
tako da, ako je neko voljan da se zeza sa njom, da je sredi i svira, neka se javi. nemam fotku nijednu trenutno, pedala je velicine vaha recimo, samo je malo plica ("niza" da se tako izrazim).
bilo mi glupo da otvaram novu temu, kontao sam da je ovde veca frekventnost ljudi koje bi ovo zanimalo...