Pazario ga!
To je taj ts9 zvuk koji mi je trebao, u suštini sam bio zadovoljan i sa ts9 koji sam svirao bez žalbi skoro 5 godina, ali mi je počelo smetati što se gubio bas kad se svira preko nekog žešćeg pojačala, ovo je otprilike isto to + bas kontrola...i još par stvari...
U svakom slučaju, skontao sam da, ako tačno znam koji zvuk tražim, onda volim kad pedala ima puno kontrola itd...znaš šta koja radi, i namestiš zvuk za 10 sekundi
Probao sam i digitech bad monkey, isto jako dobra pedala, pogtovo za te pare...malo kao da je imala više gaina, ali ne baš gaina, nego prljavosti, malo mutniji zvuk, ali to su takve nijanse da je totalno nebitno, pogotovo uživo u svirci...s druge strane ja sam se bojao da, ako je kupim, ne krene da me jede ta mala razlika u zvuku, i da onda završi u oglasima, kao što mi se do sada hiljadu puta događalo, pa sam samo gubio pare, pa sam se odlučio za ovo drugo rešenje...
Green rhino me je stvarno oduševio, i namestio sam gomilu dobrih tonova za par sekundi.
Isto tako sam probao i Red LLama, pošto sam razmišljao o drugoj drive pedali, koja nema toliko srednjih, ali više basa i visokih, i jako dobro zvuči, u momentu sam razmišljao da kupim nju, a ne Green Rhino, ali svakako su skroz različite kategorije...tako da možda od nekih sledećih novaca pazarim i nju jer sam se stvarno oduševio, a i kažu ljudi da jako dobro prima ostale drive pedale što mi u suštini i treba.