pravi rokeri "odradjuju" dive bomb bez ruciceFunkomat wrote:Ko jos koristi rucicu...Duane wrote: sta ce mi drajv bombe kad nemam ni rucicu

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
pravi rokeri "odradjuju" dive bomb bez ruciceFunkomat wrote:Ko jos koristi rucicu...Duane wrote: sta ce mi drajv bombe kad nemam ni rucicu
For example Mr. Hendrix (he can do it with his teeth)(and of course a Fender Stratocaster is required)Guitar_thrill wrote:pravi rokeri "odradjuju" dive bomb bez ruciceFunkomat wrote:Ko jos koristi rucicu...Duane wrote: sta ce mi drajv bombe kad nemam ni rucicu
Highway One wrote:
@ Duane:
Nekako mi zao kad vidim da ovi iz granda sviraju na stratovima , jos kad provalim da stoje 2-3 strata a cuje se samo ritam masina i klavijatura(mozda se malo stratovi cuju) , ili je playback![]()
Ali najjaci je Ibanez JAM na spotu pesme Minela-Ti propadas xD
Guitar_thrill wrote:pravi rokeri "odradjuju" dive bomb bez ruciceFunkomat wrote:Ko jos koristi rucicu...Duane wrote: sta ce mi drajv bombe kad nemam ni rucicu
pravi rokeri ni ne znaju sta je dive bomb (including meNyarlathotep wrote:
pravi rokeri ne sviraju dive bomb.
I to sto kazes .muki17 wrote:Highway One wrote:
@ Duane:
Nekako mi zao kad vidim da ovi iz granda sviraju na stratovima , jos kad provalim da stoje 2-3 strata a cuje se samo ritam masina i klavijatura(mozda se malo stratovi cuju) , ili je playback![]()
pogledaj malo bolje-nema ni S od strata..da vidis kako se bajno sija natpis -Squier..
Nyarlathotep wrote:meni se opet sprema neocekivana turbulencija.
Ahaha, ćutim, znam šta je, rekao mi Danilo danas.Nyarlathotep wrote:meni se opet sprema neocekivana turbulencija.
Ja pretpostavljam da se iz petnih žila napinješ da pazariš onog Orange-a OR120?Nyarlathotep wrote:meni se opet sprema neocekivana turbulencija.
sto ti zao?Highway One wrote: For example Mr. Hendrix (he can do it with his teeth)(and of course a Fender Stratocaster is required)![]()
@ Duane:
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest