de' nauci me

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Koji klip leba ti?Dersu Uzala wrote:Sinoc sam bas gledao ovaj tvoj najnoviji klip, i shvatih (koliko ispravno?) da ti u stvari volis taj nedefinisani haoticni zvuk koji je samo tvom uhu definisan i nehaotican.
Suvisze je ta desna ruka opustena i neprecizna. That's never gonna work on a Boogie. Need to clear that pick technique a bit. Tad ima da zvucis ko milion baka na makini, jerbo ideje su ti vrlo kul. Cek tek dok te ruke pocnu da skacu levo desno, gore dole.![]()
Ne ono nesto linearno, po skalama, nego totalno ludilo, nit Ulf Wakenius nit Pat Metheny kapiraju sta se desava. Djuture. To mora da bude mekano. Meko. mekotja. Mekocha. Ko svila se kreces diljem vrata. I levom i desnom rukom.
Takoreci si Accendo Ninja. A i Jugalbandi, i JB, i JB bez rucke, i EC na LP-ju, i Trzalica. Poslednje je verovatno najbitnije. If any one of us loves ya, ya made it.
Bassman ima specifican zvuk, meni je odlican kad se otpanji jer pokrije ceo prostor zvukom do te mere da ne treba bas gitarista uopshteCortex wrote:
Sinoc. 100-ka. Jedno je kad neshto na brzinu probash a drugo kad odsvirash celu probu na spravi.
Ishao sam SG-em u normal 1 kanal, Bass na nuli, Middle na nuli, Treble tu negde oko 8. Bright switch ON.
To toliko ima midla da to nije normalno, moguce da je do zvuchnika i mahagonija, ali smanjio sam ga na nulu, i opet je bilo previshe. Tj ne previshe ali ono, gornja granica prijatnosti.
Bez obzira na to, koliko samo kida amp. Odushevljen sam, sve se chuje savrsheno i dinamika okidanja zhice je posebno dobra, predivno se prlja ako malo zariljash po zhicama. Analogni delay i tube screamer rade perfektno. power Boost i 69 clone su radili PATETICHNO. Ja ne umem da koristim fuzzeve sa Bassmanima.
Bassmandzhije, zavidim vam!
katastrofa, i jos ne znas da ih namestis. A znas ovo na kompu da namestis. Samo Boogie-ja ne znas. Zato sto tu treba ljubav.MUzzY wrote:Aj da nisam svirao 4 komada i snimio 3 ...
de' nauci me
MUzzY wrote:
de' nauci me
Tkoje ostale?nemanjavelimirovic wrote:Konkretno meni se na drajvu svidja sa RAT-om i OCD-om i TS-om a sve ostale mi je njesra, mada nisam probao sve naravno...
Stari govnarnebojsak wrote:Tkoje ostale?nemanjavelimirovic wrote:Konkretno meni se na drajvu svidja sa RAT-om i OCD-om i TS-om a sve ostale mi je njesra, mada nisam probao sve naravno...Nabrojao si otprilike većinu esencijalnih rnr drajvova.
Ja dodajem i stari Govnar.
Donesi ti to lepo da se valjano obrnu potovi, i Faraon je onomad bio loš dok nisi napustio prostorijuCortex wrote: Medjutim kad sam bocnuo u Bassmana 100 sinoc, zvuchalo je loshe.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest