Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Meni ovo bezveze
hahamajtimika wrote:Meni ovo bezveze

Slazem se. Prakticno sve gitare sa Nemanjinih ranijih demoa zvuce za klasu bolje. Da nije zbog magneta?majtimika wrote:Meni ovo bezveze
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Vrlo verovatno jeste. Ako bude ostajao mustang , stavicu mu neke bolje. Zasad nek stoji ovako.andrej] wrote:Slazem se. Prakticno sve gitare sa Nemanjinih ranijih demoa zvuce za klasu bolje. Da nije zbog magneta?majtimika wrote:Meni ovo bezveze

Само нисам баш најбоље укапирао зашто је отишла она гитара што личи на Мосрајт?
Уопште, мало ме збуњују ове трампе у последње време. Ова гитара поприлично подсећа на оног Јагуара, има тањи тон, али то је из исте улице. Па онда разноразни експерименти са хамбакерима, а имам утисак да се ниси усрећио са оним неким модерним Џезмастером што си пазарио ново, и не видим како ћеш са другим гитарама релативно сличног концепта да прођеш боље. Једноставно не успевам да испратим шта заправо сада јуриш. Раније ми је било јасно, сада сам потпуно збланут. Рекао бих да поред оне гитаре што ти је радио Мајти треба да имаш још можда једну, и то је то. Е сад, да ли још ниси смислио која је то друга гитара или је нешто десето у питању... Мислим, ти си толике гитаре имао у свом поседу, не верујем да не знаш шта тражиш. Зато сам потпуно слуђен кад гледам какви се трансфери одвијају.
Уопште, мало ме збуњују ове трампе у последње време. Ова гитара поприлично подсећа на оног Јагуара, има тањи тон, али то је из исте улице. Па онда разноразни експерименти са хамбакерима, а имам утисак да се ниси усрећио са оним неким модерним Џезмастером што си пазарио ново, и не видим како ћеш са другим гитарама релативно сличног концепта да прођеш боље. Једноставно не успевам да испратим шта заправо сада јуриш. Раније ми је било јасно, сада сам потпуно збланут. Рекао бих да поред оне гитаре што ти је радио Мајти треба да имаш још можда једну, и то је то. Е сад, да ли још ниси смислио која је то друга гитара или је нешто десето у питању... Мислим, ти си толике гитаре имао у свом поседу, не верујем да не знаш шта тражиш. Зато сам потпуно слуђен кад гледам какви се трансфери одвијају.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Success!Kristijan wrote: потпуно слуђен кад гледам какви се трансфери одвијају.

Mislis na Jaguar Blacktop? Ne sviram vise te duge skale, Jazzmaster mi zbog toga ne odgovara. Blektop je sredjen, radi odlicno sadKristijan wrote: имам утисак да се ниси усрећио са оним неким модерним Џезмастером што си пазарио ново
Ukratko, igram se, isprobavam. Ono shto mi najbolje radi za svirke jesu hambakeri jer ne sviramo mirnu muziku, shtavishe....A i koristim sad samo pro co rat i big muff, nema ni jedan slabiji drajv jer mi ne treba.
Mustang je strateska zamena, posto sam zeleo da se ipak resim AVRI jaguara jer mi ne trebaju toliko skupe gitare na gajbi, a Univox je dobijen kao zamena za njega (uz naravno doplatu sa njegove strane). Univox je super gitarica, surferica sa hamovima, ali mustang je bolji kad zafali love i generalno sam uvek zeleo da imam jednog pa koliko ostane kod mene, ostane...

Sta je bilo sa onim voskiranim telcem od drveta iz jure? 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Otisao je u zameni za AVRI Jaguar.Funkomat wrote:Sta je bilo sa onim voskiranim telcem od drveta iz jure?

- mislim_stvarno
sledeci projekat je headless gitara u koju ubacujes taj tremolo? 

Joj jedva cekam to da vidim.
Kad planiras da pocnes pravljenje?

Cim nabavim drvo. 

znaci ja sam na potezu 

E ne stigoh da iscrtam... Danas posle posla, pa ti sibam.