Ibanez GR270B
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
YoungDimebag
Ibanez GR270B
Ewo owako, imam pitanje u wezi owe gitare. Kupio sam je pre mesec mesec i po dana, i posto wolim da upoznam swe sto se tice instrumenta i ostalog,, otworio, i proucio sam je, i zakljucio da imam odlicnu gitaru
e, glawno pitanje, imam Flojd, e sad, zanima, me, kakaw flojd imam, celicni, (nesto sumnjam da je od titanijuma
) i koliko je to pouzdano, za koriscenje
swiram oko 10 meseci, i za sada, mi extra ide, i dosta toga wec znam jer me zaista zanima, ali bih woleo da resim owo pitnje, hwala u napred, btw, ne mogu da izbacim iz glawe sliku kako lomim flojd dok swiram -.- heeeelp xD.
LOG
PANTERA
METALLICA
KORN 
Re: Ibanez GR270B
Najbolje da widis na guglu.
Нема потребе, ово је једини Ибанез са гуменим блоком флојда тако да можеш да га шиљиш само тако...
- johnny_b_good
Imam off mali
Koliko je moguce da pritisnem polugu rucice a da ne ostetim tremolo sistem?Npr na mojo Pacifici?Gledao sam neke klipove-ima i na forumu kad lik stima Strata i cini mi se da udara rucicom u plastiku? 
Ako ti nesu oretegnuti onih 6 srafova, ne mozes je nikako ostetiti tako da... samo stiskaj.johnny_b_good wrote:Imam off maliKoliko je moguce da pritisnem polugu rucice a da ne ostetim tremolo sistem?Npr na mojo Pacifici?Gledao sam neke klipove-ima i na forumu kad lik stima Strata i cini mi se da udara rucicom u plastiku?