da imate 1500 eura?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
da imate 1500 eura?
Sta bi ste uradili da imate 1500 evra koje morate da potrosite na gitaru ili opremu za gitaru?da svirate dosta dugo,a da slusate ono klasika-blues,rock,hard i tako to..zeppeline,gunse,deep purple,whitesnake,dire straits....?
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: da imate 1500 eura?
kupio neko dobro pojacalo i magnete za strata...bokicasa wrote:Sta bi ste uradili da imate 1500 evra koje morate da potrosite na gitaru ili opremu za gitaru?da svirate dosta dugo,a da slusate ono klasika-blues,rock,hard i tako to..zeppeline,gunse,deep purple,whitesnake,dire straits....?
a da,zaboravih da napisem,da nemas bas nista sto se tice gitare...znaci da kreces ispocetka...recimo,imao si neku,prodao je,dodao neki keš i sad biras..?
Eh. .
Posto imam amp, uzeo bih Gibson LP Studio, DD3, CH1, par kablica, trzalice, kais, dobar kofer za pedalboard. To valjda staje u 1500e.
Posto imam amp, uzeo bih Gibson LP Studio, DD3, CH1, par kablica, trzalice, kais, dobar kofer za pedalboard. To valjda staje u 1500e.

- Guitar_thrill
- MF veteran
onda strata,neko pojacalo i magnetebokicasa wrote:a da,zaboravih da napisem,da nemas bas nista sto se tice gitare...znaci da kreces ispocetka...recimo,imao si neku,prodao je,dodao neki keš i sad biras..?

ajde nesto sa okvirnim cenama,
strata za 700-800e i pojacalo za slicne novce

u cudnoj sam situaciji,imam opciju da dobijem 120 hiljada,ali ne da ih dobijem nego da ta osoba iskesira 120 hiljada ali pod uslovom da je vezano za gitaru,sta god..i tu dodam jos 600-700 svojih,zajedno sa prodatom gitarom...i onda u gledanje i biranje,a sad me zanimaju predlozi,posto cu za to cekati do juna..
-
Ako nemas nikakvu predstavu sta zelis da kupis, trebao bi mnogo bolje da razmislis o svom sviranju i kupovini.
imam ja neke svoje predstave,kako da ne,ali necu da ih pricam,da ne bude samo fazon-ok ti je to,uzmi neces se pokajati...
-
Pa, ne kontam gde tu dolazi preporuka? Trebale bi da se daju u okviru odredjenih potreba...Tipa, nece se porediti esp sa emg magnetima i 50's strat, nego potonji sa slicnim single coil gitarama, recimo. 
Shbbkbb, ja bi uzeo verovatno elektricnu a ostatak potrosio na dodatni kabinet ,efekte\pedale, midi klavijaturu i neku normalnu muzicku karticu posto imam integrushu.
To dodje na gitaru od jedno 700eu il nesto vise + ostalo.

Shbbkbb, ja bi uzeo verovatno elektricnu a ostatak potrosio na dodatni kabinet ,efekte\pedale, midi klavijaturu i neku normalnu muzicku karticu posto imam integrushu.
To dodje na gitaru od jedno 700eu il nesto vise + ostalo.
Gibson SG standard. Za ostalo sta hoces ali sto se gitare tice, SG je za bluz, rok, sve progresiv instrumentalne zafrkancije. fin ton, svirljivost fenomenalna, sastejn najduzi, overdrajv zdere decu.
Tuce les pol studio u startu iako ja vise volim les polove.

Tuce les pol studio u startu iako ja vise volim les polove.

Platio rate za skolarinu na faxu koje dugujem... xD
- nikolic025
Fender American Deluxe Stratocaster,po mogucnosti HSS (ja se za..bo,pa kupio SSS,ali nije strasno,vazno da ne zuji,a drajv mu sredim...),Peavey Classic 30 i to ti je oko 1500E,ako uzimas novo...Ili strat standard HSS i ostane ti za wah ili nesto tako...
SG nije los deal,pogotovo jer je kod nas oko 1300E nov,a studio (da nije faded) je oko 1100-1200E...i dodas jos 300E za nov Classic 30...
Znam da sam zapeo za Classic 30,ali mislim da je to najjeftinije pojacalo na kome pise USA i da je lampas,a pre svega dobro radi i super je za te pravce koje si naveo....
Pozdrav
SG nije los deal,pogotovo jer je kod nas oko 1300E nov,a studio (da nije faded) je oko 1100-1200E...i dodas jos 300E za nov Classic 30...
Znam da sam zapeo za Classic 30,ali mislim da je to najjeftinije pojacalo na kome pise USA i da je lampas,a pre svega dobro radi i super je za te pravce koje si naveo....
Pozdrav
ja bi veću kintu pukao na pojačalo nego na gitaru...
vidim da su svi dosad samo gitare predlagali...
ono verovatno bi uzeo fender mehiko i onda vijao neko dojaja pojacalo ili bi uzeo nekog skvajera dobrog, pa vijao neko jos ekstrije pojacalo
vidim da su svi dosad samo gitare predlagali...
ono verovatno bi uzeo fender mehiko i onda vijao neko dojaja pojacalo ili bi uzeo nekog skvajera dobrog, pa vijao neko jos ekstrije pojacalo
Duane wrote:ja bi veću kintu pukao na pojačalo nego na gitaru...