Kakve su u odnosu na Epiphone?
Jer se moze naci pristojno parce za nekih 400 evra?
Gde u Bg se moze kupiti?
Izvinjavam se ako vec postoji tema, nisam je nasao.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
A nisam...ness wrote:Razmisljas kao da si trgovac ....
A, jesi ti probao neki Hamer u zivotu ili ono "cuo sam od ortaka, koji je cuo od ortaka koji ima takvu gitaru"?I tkud ti to "kult Gibsona"?Ja mogu da kazem da u Srbiji postoji "kult Fendera"...I sam Dzoni je otpevao:"Joj da imam Fendera, vidio bi svirke.."!Ja imam Hamer Vector indonezijske proizvodnje i mogu da kazem da je gitara dosta interesantna;set-neck, telo alder a kopija Gibson flying V...Zvuk je tacno negde izmedju Fendera i Gibsona, ima toplinu ali i tipicne fenderske visoke tonove...Sve u svemu, ja mnogo zadovoljan.Jedino sto mogu da preporucim eventualnom buducem vlasniku ovakih gitara je da kupuje kada su u varijanti sa SD magnetima, nikako sa fabrickim.Malo veca kinta, ali si miran.eg303 wrote:Ta kinta od 400eur je tamni vilajet, mnogo tih "set in" neck gitara u zadnje vreme može da se pazari za otprilike tu kintu, što novo, što polovno. Ako juriš nešto što liči na Džipsonku (he, he...), dakle mahagoni sa lepljenim vratom + humbuckers, tu upada taj Hamer (korejski, naravno), ima i Yamaha (korejskih, naravno), PRS SE (korejski, naravno) i Epiphone (korejski, naravno). Jadac je u tome što za malo veću kintu uz malo čekanja isplivavaju u zadnje vreme i Tasićevi Džipsoni a bogme letos je bivalo i tih LP Studija za kojih 200 evra više. Ako još nisi načisto u vezi muzičarske budućnosti moj ti je savet da ipak kupiš to što ima Gibson značku za malo veću kintu od ovih 400eura jer ti je to jedina garancija da ćeš u nekoj bližoj/daljoj budućoj prodaji biti bez gubitka...
1. Prob'o, amerikanske Hamere još osamdesetih godina prošloga vijeka, u Mix-u malo tandrljao po ovijem ne-amerikanskim, dakako da vrede te pare.rockozaurus wrote: A, jesi ti probao neki Hamer u zivotu ili ono "cuo sam od ortaka, koji je cuo od ortaka koji ima takvu gitaru"?I tkud ti to "kult Gibsona"?Ja mogu da kazem da u Srbiji postoji "kult Fendera"...I sam Dzoni je otpevao:"Joj da imam Fendera, vidio bi svirke.."!Ja imam Hamer Vector indonezijske proizvodnje i mogu da kazem da je gitara dosta interesantna;set-neck, telo alder a kopija Gibson flying V...Zvuk je tacno negde izmedju Fendera i Gibsona, ima toplinu ali i tipicne fenderske visoke tonove...Sve u svemu, ja mnogo zadovoljan.Jedino sto mogu da preporucim eventualnom buducem vlasniku ovakih gitara je da kupuje kada su u varijanti sa SD magnetima, nikako sa fabrickim.Malo veca kinta, ali si miran.
Vise ni oni.....nekoliko modela akustara se pravi u Kanadi.eg303 wrote: (a koliko mi se čini jedino Gibson je na svim modelima napisao "made in usa")
Ovo potvrđuje davno iznetu teoriju: Amerika i Kanada biće zemlje udruženog rada!Haralampije wrote:Vise ni oni.....nekoliko modela akustara se pravi u Kanadi.eg303 wrote: (a koliko mi se čini jedino Gibson je na svim modelima napisao "made in usa")
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest