Koju gitaru da kupim?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Koju gitaru da kupim?
pomoc,sviram vec jedno 3 godine na akusticnoj i prve dve sam na klasicnoj sa metalnim zicama koja se raspala pre 2 meseca imla je oko 35 godina. pre 3 godine sam kupio akusticnu aster md-18 i za mene je solidna. hocu sad da kupim elektrcnu gitaru,kupio bi Epiphone SG Special Ebony CH HDWE i Marshall MS-2 Micro Amp,kupujem malo pojacalo jer ne sviram u nekom bendu a i ne treba mi vece. sta vi mislite da kupim ili ne?ako imate neki predlog da gitara nije skuplja od 200 evra..haval unapred!!
Re: Koju gitaru da kupim?
Neeeeeeeeeee.Otvorio si pandorinu kutiju
Kupi ti to pa da je zatvorimo sto pre 

- Guitar_thrill
- MF veteran

... i fiknes parce za slajd...
Joj ismejah se dobro
Koji ste trolovi

Koji ste trolovi

sviram uglavnom domaci i strani rock.. 

Guitar_thrill wrote:

Za domaci rok bez strata nema zanata.
A ima li sansi da se uveca budzet nekako, kroz neko vreme, a ti da se strpis malo? 

Kurtz wrote:A ima li sansi da se uveca budzet nekako, kroz neko vreme, a ti da se strpis malo?

Imas vec pristojnih gitara za oko 300 evra, i malo manje cak.

- Guitar_thrill
- MF veteran
šalu "nastranu" , savetujem ti da jos nista ne kupujes, sviras na tome sto imas, sakupis oko 2500e i uzmes nesto ovako, i eventualno promenis magnete 

A, lukicevacka skola sale i razbibirge...
Za koji evro vise:
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/930 ... -Sunburst-***/
konkretan predlog. Jedan clan foruma kome verujem kaze da nisu nista posebno, dosta drugih (kojima takodje verujem) je zadovoljno. Mislim da ce tebi raditi pos'o.

Za koji evro vise:
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/930 ... -Sunburst-***/
konkretan predlog. Jedan clan foruma kome verujem kaze da nisu nista posebno, dosta drugih (kojima takodje verujem) je zadovoljno. Mislim da ce tebi raditi pos'o.

- Haralampije
Da,da,to sam i ja hteo da okacim...Guitar_thrill wrote:šalu "nastranu" , savetujem ti da jos nista ne kupujes, sviras na tome sto imas, sakupis oko 2500e i uzmes nesto ovako, i eventualno promenis magnete