Sve je to ok, stujem Neil Younga i sve to, ali lupeta covek objektivno. Cuj Bigsby 'expresivniji' od floating tremoloja bilo kakve sorte, pocev od Rockingera, preko Kahlera, Floyda i Jebanjeza. Cak i Stratov vintage trem je majka mara za Bigsby. Mislim, volim i ja recimo automobile iz 30-tih ili 50-tih, ali je automobil iz 80-tih daleko udobniji i boljih performansi. I to ne neki pojedinacni modeli birkani letnji dan do podne, nego koji god da izvuces iz sesira. Anyway, poenta je da najveci rock majstori (a i NY je rock majstor) koji akaju tremolo 24x7 i to im je zastitni znak, u ludilu ne sviraju Bigsby. Jeff Beck i Scott Henderson rabe ili oridjidji ili replike strat trema, Vai jebanjez Low Pro Edge a Becker Floyda i Kahlera.
To su 4 rock muzicara koji virtuozno integrisu tremolo u svirku, Neil Young ga koristi kao yo-yo svakog petog u mesecu.
To je moje nekakvo objektivno misljenje. Licno. E sad, volem Bigsby i ja, prvo sam bas njega probao na nekim starim gitarama, i ako je gitara hollow-body, ne ima drugog rrrresenja, fakat. Neil Young svira uglavnom hollow-body (tj, semi-hollow) djitre, ergo Bigsby. Na takvim starijim gitarama (espesli hollow-body) Bigsby ima jeziv mojo. To bre izgleda ko iz radionice Sir Isaaca Newtona