Gibson u problemu sa zakonom?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- tyler durden
- MF veteran
Gibson u problemu sa zakonom?
Evo opširnnije na linku http://www.tennessean.com/article/20110 ... le_oneline
Re: Gibson u problemu sa zakonom?
za onu firebird x gitaru i treba da ih sve pohapse 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Shto? bas je prelepa i prefunkcionalna gitarabancika wrote:za onu firebird x gitaru i treba da ih sve pohapse

Moje je mišljenje da će ovo samo da im napravi dodatnu famu, ako ste pročitali do kraja tekst, i ranije je Gibson bio pod prismotrom zbog uvoza egotičnog drveta, ovo ima samo da pojača priču o ekskluzivnosti, tj. ima da se doda još koja nula na price tag-u...
- Haralampije
[youtube]O_-taqM5Sk0&feature=player_embedded[/youtube]

- Dersu Uzala
Ovo je neka karachina. Nisam siguran da je ovde Dzibson 100% kriv. Ni 50%. Vrrrrlo sumljiva rabota od strane americke vlade. Ovaj Lacey Act je vrlo....Shady.
- Dersu Uzala
"...Peter Lowry, ebony and rosewood expert..."
veri zanimljivo zanimanje, btw ovo je sve farsa

- Dersu Uzala
Daleko od toga.
Mislim da su federalesi skontali extra izvor prihoda. Imam onog jednog GKG LP-ja koji ima inlays od abalona (a ne MOP) i federalesi su odma skocili to da naplate GKG-ju kao importeru (gitara je napravljena u Koreji). Abalon je naravno vec bio na gitari, Korejanci nista nisu upisali, neke papirologije i to, nemaju pojma ni oni, i ovi ti samo zaskoce i uzmu satro "kontraband" i/ili naplate kaznu za krsenje (inostranog) zakona. Innocence is no excuse. Moras savrseno da poznajes i domace i strane zakone.
Nemam sta drugo da kazem sem, mamu im ***** hohstaplersku. Ova zemlja se pretvara u kupleraj.
Mislim da su federalesi skontali extra izvor prihoda. Imam onog jednog GKG LP-ja koji ima inlays od abalona (a ne MOP) i federalesi su odma skocili to da naplate GKG-ju kao importeru (gitara je napravljena u Koreji). Abalon je naravno vec bio na gitari, Korejanci nista nisu upisali, neke papirologije i to, nemaju pojma ni oni, i ovi ti samo zaskoce i uzmu satro "kontraband" i/ili naplate kaznu za krsenje (inostranog) zakona. Innocence is no excuse. Moras savrseno da poznajes i domace i strane zakone.
Nemam sta drugo da kazem sem, mamu im ***** hohstaplersku. Ova zemlja se pretvara u kupleraj.

- Haralampije
Nesto drugo je u pitanju...jesa im se nesto zamerio debelo...ili bivsi radnici ili oni koji zele Gibson kompaniju po svaku cenu,stalno dojavljuju da se u kompaniji nesto muti...Obavezno najmanje dva puta godisnje poslednjih godina izleti vest o nekoj frci....kao da nekako zele da ga skenjaju da mu se oduzme kompanija,jer ne mogu da ga smene ,posto je kompanija njegova
- Dersu Uzala
Si procito onaj Wall St. Journal clanak ciji sam link ostavio. Ocito su federalesi nasli novi izvor taksiranja.
amerika je stvarno sve strasnija i strasnija...
nije Gibson jedina firma koja koristi exoticno drvo ugrozenih vrsta i sumnjivog porekla
al je, verovatno, prva na listi za maksimalno globljenje, jer je velika firma puna para...
naravno, nama iz srbije ovo sve zvuci smesno, ovde je sve tako oporezovano da je ono tamo sprdnja...
naravno, nama iz srbije ovo sve zvuci smesno, ovde je sve tako oporezovano da je ono tamo sprdnja...