Gitarski procesor za 100e ? Predlozi?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Gitarski procesor za 100e ? Predlozi?
Imam Bullet Stratocastera. Sviram vec duze vreme, i potreban mi je neki procesor, pedala, zbog svirki koje bih trebao da imam sa bendom. Do sada sam pozajmljivao obicnu Boss-ovu distorziju. Ne bih mogao da dam vise od stotinak evra, i zelim da cujem vase predloge za pedalu.
- mislim_stvarno
Re: Gitarski procesor za 100e ? Predlozi?
procesori i pedale su mnogo razlicite stvari. prvo odluci sta hoces...
ako hoces procesor, gledaj sto novije, ako mozes, line6 (posle toga mozda neki digitech (ali ne najjeftiniju seriju, rp50/70/80/90...), zoom, vox, korg)
ako hoces procesor, gledaj sto novije, ako mozes, line6 (posle toga mozda neki digitech (ali ne najjeftiniju seriju, rp50/70/80/90...), zoom, vox, korg)
Digitech rp250 moja preporuka!!Odlican je a ima i usb konekciju..a kosta oko 80e!!!!mojsije95 wrote:Imam Bullet Stratocastera. Sviram vec duze vreme, i potreban mi je neki procesor,
Mozes naci polovan RP350/355 za te pare,bolje od toga u tom cenovnom rangu ne mozes naci... 

Eto ja prodajem digitech Rp150,ako ti odgovara posalji pp
ne znam da li su dozvoljeni postovi ovog tipa,ako nisu izvinjavam se.

A ja prodajem Vox Tonelab ST sa lampom za 100 eur.Sredjene farbe.Mislim da je skroz povoljno Javi se na pp ako si zainteresovan
Kda sam bio klinac, palio sam se na KORG A5 procesor. Možda ima nešto po oglasima, govrili su da je vrhunski tada.
- Dersu Uzala
Dobar to bese procesor onomad. Kad si bio klinac.
Dersu Uzala wrote:.... onomad. Kad si bio klinac.

P.S. kada se već setih ... da ga ja sada potražim u oglasima čisto nostalgije radi?

- Dersu Uzala
Gudlak uit dat. Nema sansone. Al ako ga nadjes... 

Imam ja taj A5, negde mi je kod ortaka nekog... Koliko ta sprava jede ton to je necerovatno 

- Dersu Uzala
Nije da jede ton, budzi ga do panja. Nije bas transparentna sprava. Al tak'a su vremena bila.
Meni nije sluzio svrsi, pedaline su pedaline 

Pa, prvo sam mislio da kupim procesor. Jer ima vise efekata. Ali sad sam nekako dobio osecaj da je bolje da kupim pedalu. Za pedale predlozi? Isto do 100e
Koji efekti te zanimaju uopšte?