Odlicna tema
Zaista,na cemu god svira,zvuci fantasticno,ali njegov telac u gristle kinga,zvuci neverovatno.. http://www.myspace.com/music/player?sid=68435738&ac=now
2.Ne mogu da se opasuljim..ne mogu.Jebeno fantastican ton.
Hillybilly wrote:Po cenu da ispadnem jos veca seljacina nego sto mi je nick, ne mogu a da ne okacim ovaj clip...
Ovaj strat zvuci tako dobro da i Mark Knopler i Cris Rea mogu da mu pozavide. Nemogu da smislim ovaj bend ali gitarista je zasluzio moje postovanje!
Spoiler:
Ovde je tanburu svirao Nikša Bratoš (ne verujem da ni sam zna približan broj ploča na kojima je svirao zadnjih 25 godina), verovatno jedan od najzastupljenijih studijskih tanburaša/producenata na prostoru bivše SFRJ (šta to beše?), mislim da ne grešim pa ću reći da je na ovom snimku koristio Schecter-a a ne Fenđera (samo da me ne čuje Trzalica) i to baš ovog na slici, poprilično drugačijeg (drvo, struja) od standardnog Strata:
Hillybilly wrote:Po cenu da ispadnem jos veca seljacina nego sto mi je nick, ne mogu a da ne okacim ovaj clip...
Ovaj strat zvuci tako dobro da i Mark Knopler i Cris Rea mogu da mu pozavide. Nemogu da smislim ovaj bend ali gitarista je zasluzio moje postovanje!
Spoiler:
Ovde je tanburu svirao Nikša Bratoš (ne verujem da ni sam zna približan broj ploča na kojima je svirao zadnjih 25 godina), verovatno jedan od najzastupljenijih studijskih tanburaša/producenata na prostoru bivše SFRJ (šta to beše?), mislim da ne grešim pa ću reći da je na ovom snimku koristio Schecter-a a ne Fenđera (samo da me ne čuje Trzalica) i to baš ovog na slici, poprilično drugačijeg (drvo, struja) od standardnog Strata:
eg303 wrote:Ovde je tanburu svirao Nikša Bratoš (ne verujem da ni sam zna približan broj ploča na kojima je svirao zadnjih 25 godina), verovatno jedan od najzastupljenijih studijskih tanburaša/producenata na prostoru bivše SFRJ (šta to beše?), mislim da ne grešim pa ću reći da je na ovom snimku koristio Schecter-a a ne Fenđera (samo da me ne čuje Trzalica) i to baš ovog na slici, poprilično drugačijeg (drvo, struja) od standardnog Strata
Bice da je to ta gitara, sta god da je u pitanju zvuci kao milin US$!!! Mada cenim da dobar deo tog tona dolazi od njegovog talenta i ruku!