Golden Age pickups by StewMc

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
mateuspoz

Golden Age pickups by StewMc

Post by mateuspoz » 26 Jul 2012, 14:13

Zanimaju me iskustva sa StewMc magnetima za el. gitaru, Golden Age, Strat, Tele, Hums, P90...
posebno da li neko može da opiše Parson Street Humbuckers.
Pohvale sam pročitao na Netu ali bih voleo da čujem mišljenje naših gitarista !!
Pozdrav ! Mata

NikolaNis
MF veteran

Re: Golden Age pickups by StewMc

Post by NikolaNis » 27 Jul 2012, 08:27

I ja sam mnogo toga lepog čuo o ovim magnetima i razmišljao da ih uzimam za neje gitare koje sam radio. Nažalost, kao i ti, nisam uspeo da čujem ništa konkretnije o njima od nekoga ko ih koristi. Eto, i ja se priključujem tvojoj temi u želji da i ja saznam malo više detalja.

Kill surf city

Post by Kill surf city » 27 Jul 2012, 15:23

Nije neki zesci info, ali da spomenem da je prijatelj uzeo golden age za mexi stradzu iz sredine devedesetih. Veri najs rade pickups, svakako su primetno bolji od onih stock, i rekao bih da je dobro pazario.

luci

Post by luci » 27 Jul 2012, 23:28

mislim da su GFS bolja varijanta... dosta dobrog sam o njima cuo i na netu, a i par forumasa ih koristi i svi su zadovoljni, a cena je u odnosu na golden age upola manja, a u odnosu na velike je skoro banalna...

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 28 Jul 2012, 00:37

GFS magneti su do jaja ali kontam da vredi probati i ove sa stjumeka.

leksi

Post by leksi » 14 Aug 2012, 20:59

Ja sam u svog SX telekastera koji ima odlicno drvo stavio GFS proffesional tele 52 pickups i magneti su zaista fantasticni. Gitara je prosto propevala. Ni stock magneti nisu bili losi uopste, nemaju brum isl, ali ovi su stvarno extra...svaka preporuka. Iskostali su me otprilike sa svim troskovima nesto manje nego sto na kupujemprodajem kostaju polovni magneti skinuti sa meksickog telca.

Post Reply