xspaceman wrote:rasprodaj sve pa kupi nesto drugo!?

been there, tryed that

Jedan dan sam se bio spakovao puna kola i pojacala i gitare i kojekakva sranya i otisao da probam neki custom shop tj vishe njih i vratio se nazad. O tome drugi put...avanturistickog sam duha bio tad.
ali nema vise prodavanja gitara, moze samo da se dokupi jos koja, ove su okej, uz mala doterivanja.
Cortex wrote:ne znam kakve to veze ima sa skidanjem zhica na gitari

ja bih to vratio na factory setup, pa posle vidi, ako ti zafali malo bistrine, bolje da npr uradish koshtani nut nego da dirash potove, shta znam...ako ti vec 500k prave problem na drajvu [kako do ovoga dolazi uopshte mi ne ide u glavu, ali sam totalni duduk za magnete]
Ni ja ne znam kako do toga dolazi, ti se razumes u pedale i tako tu elektroniku, ja sam pglu za sve to zato i pitam.
Vratio bih ga na factory ali sam skontao da je to meni previse komplikovano za lemljenje i da ipak nisam toliko vesht...Naime, trebalo bi mi prelemiti i jazzmaster i ovu gitaru a bogme morace mozda i jag, posto mu menjam neck magnet....tako da...eto tamo negde u decembru...Ko se ponudi da mi prelemi te gitare, placam parama i alkoholom pride
Mrzim da lemim...tj nisam ni za kakav vid DIY, mogu samo da zaserem neshto kao i do sad.
nebojsak wrote:Bolje ti je stajao GAS, ovo mi nekako weird.

Potpuno se slazem. Ali nema se vise sredstava za GAS, ni zivaca, pocele su nuspojave u smislu naglih nepotrebnih nervoza, kocenja zila na vratu i slicno pa sam prestao i sad svaki dan shetam shto vishe i razmisljam o necem drugom...ne bi li izbegao kancer
Milanares wrote:J Medjutim taj upotrebljivi i lepi feedback o kome pričaš može da se postigne i na drugi način, I guess. Kako ti se ponašaju ostali humbuckeri?
A ima potkovanih ljudi odje pa će da obrazlože i predlože
I mene baš interesuje kako šta gde i zašto.
PS ja se ne bih tone pota odrico nikad al dobro, ne radi se o meni.

Hamovi na jaguaru isto znaju da zapishte, tako da cu i tu menjati komplet elektroniku...
Jos jedna stvar...provalio sam koliko su potovi na 72 deluxu ustvari njesra, pishe na njima alpha i izgeldaju ono..okej, ali rade od 8 do 10 ispod kao da se nishta ne desava. Nisam na takve stvari obracao paznju, ali sada kad vise ne menjam gitare hocu da doteram sve kako treba, a dosta sam tu u problemu, tj bolestan sam
pomalo oko tih stvari.
Bozha wrote:znas ono kad steva zigon dodje kod zorana radmilovica u radionicu...?
Slabo znam domacu kinematografiju nazalost, ali kontam da je pandan mojoj situaciji i neznanju oko tematike