Bakers gitare ??

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Critical
PedoBear

Bakers gitare ??

Post by Critical » 16 Feb 2008, 23:19

Image

Koliko ovako nesto kosta (nisam mogao da nadjem bolje slike ,ove su sa njihovog sajta) ?

Kosta 60e ,novo!!!

i jos uz nju ide :

Kais
Trza
GIGBAG!!
3m KABLA!!!

izvolte link : http://www.topsoundseller.de
Sajt je na nemackom,ima kao da se prebaci na Engleski ali koliko sam ja kuznuo ne radi.

Moje pitanje za vas ,kako im se isplati da prodaju po ovoj ceni???

dejankuki
Ćale - moderator

Re: Bakers gitare ??

Post by dejankuki » 17 Feb 2008, 02:05

Ja bih rekao da joj nista ne fali..... na slikama, ali!!!!!
Najbolje je probati i uveriti se sam....

Ne mora nuzno da znaci da neka jeftina gitara mora da bude i losa.... ali opet probati. Doduse sa druge strane, ne trba ni ocekivati feeenomenalni kvalitet... ali.. pristojno... da!

Critical
PedoBear

Post by Critical » 17 Feb 2008, 13:02

Pa ja planiram da kupim dva ,jednu za mene jednu za drugara ,da vidimo sta je to ,kako zvuci :D

Pa vam javljam :wink:

XtrmntR

Post by XtrmntR » 17 Feb 2008, 13:03

Ja mislim da to ne moze da valja.. nikako... Upravo kako Critical reche, kako im se isplati?? Mora da su svi delovi top quality! :D Prekidach za magnete ce otici za 2 dana, potovi za 3-4, magneti su sigurno neki od pola marke, tremolo drzi stim dok ne nastimash gitaru, vrat je k'o kriva Drina, pragovi ko vrhovi Jahorine i sl. :D

Critical
PedoBear

Post by Critical » 17 Feb 2008, 14:30

Lako moguce,ali to jos ne znamo,videcemo,mozda i valjaju,mozda se prave u africi ,jeftinija radna snaga ,hahahaah

Milky

Post by Milky » 17 Feb 2008, 14:44

Za 60 evra? Isplati se uzeti je makar zbog kabla, gigbaga i trzalica, a možeš da je okachish na zid da ljudi gledaju kad svrate, a ne moraš čak ni da je sviraš :mrgreen:

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 17 Feb 2008, 14:52

Hmmm,

XtrmntR pazi, ja imam gitaru koja je Focus by Kramer, u Americi je placena 69 dolara plus troskovi slanja 9 dolara i gitara mi je izasla znaci 78 dolara. E, pre nego sto sam je i naricio (preko druga na privremenom radu) ja sam tu gitaru prvo probao...

Made in China ok...
Telo / vrat jasen / javor ok ... vrat tipican kramerov...
Izrada vrrrlo fina ok
Zvuk veoma zadovoljavajuci.... ok...
selektor, tremolo, potenciometri kvalitetni... ok
na kraju jedina zamerka je to sto ova gitara ima plasticne prstohvate na mehanizmu za stimanje. ali ako nisam besan ni njima nece faliti sta. Ali gitara se NE rastimuje.....

Ali.... probao sam dve-tri gitare pre nago sto sam narucio svoju....
Da nisam, ne bih..... i da nije valjala ne bih.....

tako i ovde, nije lose probati pa onda odluciti.... ali posto je ovo sajt, naruciti pa 30-days-money back- guarantee!! jedino sto ima smisla....

P.S.. evo sajta odakle je narucena moja gitara http://www.musicyo.com/brandpos.asp?dep ... s%20Series s tim da mog modela vise nema inace je bio Focus by Kramer S111

Critical
PedoBear

Post by Critical » 17 Feb 2008, 15:02

pa to vam i kazem,ja je narucim vidim kakva je ,moguce je i da valja necemu :wink:

balanso
MF veteran

Post by balanso » 17 Feb 2008, 20:13

ljudi i ako se desi da je gitara smece , za 60 E dobijes korpus u dobrom stanju koji mozes posle da budzis do jaja ! siguran sam da niko nije mislio da ostavi te mrtve magnete unutra ..........

tako da se u svakom slucaju nama isplati .

cccira
MF veteran

Post by cccira » 17 Feb 2008, 21:03

Ako se desi da gitara ne valja bar mozes da je polupas na nekoj boljeposecenoj svirci :mrgreen:

XtrmntR

Post by XtrmntR » 17 Feb 2008, 22:38

balanso wrote:ljudi i ako se desi da je gitara smece , za 60 E dobijes korpus u dobrom stanju koji mozes posle da budzis do jaja ! siguran sam da niko nije mislio da ostavi te mrtve magnete unutra ..........

tako da se u svakom slucaju nama isplati .
Mislish da je na gitari od 60e telo u "dobrom" stanju? Ne bih bash rekao... ali dobro.. Mislim.. samo pogledajte koliko koshta farbanje gitare..
Ne znam i koliko se isplati budziti neku stvar od 60e? Da na nju stavish nove magnete, od po recimo 60e, dodje te 1 magnet kao cela gitara??!!! :shock:

Mislim, kupish ficu, i ubacish motor od BMW-a, i felne od Mercedesa, i na shta ce to lichiti?? Na ficu jbg.. :cry:

A svakao jedna od bitnih stvari je i ACTION, koji je na tim zhlj modelima jaaako chesto problematichan.

@cccira, to je jedino za shta je mozesh iskoristiti. :D

Rocker.
MF veteran

Post by Rocker. » 17 Feb 2008, 23:01

Da,ona fora odsviraš ceo koncert na tvojoj regularnoj gitari,a na kraju uzmeš ovu od 60e odsviraš sa njom zadnju pesmu,razlupaš je u pod i deliće baciš publici. :twisted: Eventualno zalepiš Fender logo na headstock da razbijanje izgleda još bolje :)

Ruler

Post by Ruler » 18 Feb 2008, 14:39

Ima u nekim prodavnicama bgdu neke aster gitare od 7 hiljada

fedja_mostar

Post by fedja_mostar » 18 Feb 2008, 15:48

Heh nemogu da vjerujem , gitara za 120 KM pa dobro ko ce ti znati u danasnjem svijetu :) mada moram reci da mi se svida finish na toj sunburst gitari , stvarno je solidan ako nisu uslikali origan fendera i predstavljaju je kao svoju :)

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 18 Feb 2008, 17:08

fedja_mostar wrote: mada moram reci da mi se svida finish na toj sunburst gitari , stvarno je solidan ako nisu uslikali origan fendera i predstavljaju je kao svoju :)
Bez uvrede ali taj sunburst je uzasan...
Na tom gore vidis da ima tonu farbe na sebi.
Uporedi to sa ovim fenderovim 3-tone sunburstom (isti taj)

Image

Post Reply