Moram da se pohvalim
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Moram da se pohvalim
Dragi prijatelji, stigla je konačno...

- Rocket Roll
Re: Moram da se pohvalim
Čestitamoooo!
Daj neki review?
Daj neki review?
Lepa gitara,levoruk si?
Uh, milsim da je rano za nešto ozbiljniju analizu jer mi je stigla tak danas popodne, tako da sam zvanično ponosni vlasnik tek nekoliko sati, a i tek nedavno sam popizdeo svirajući gitare za dešnjake, tako da sad bukvalno učim da hvatam akorde. Znam ja kako to treba, ali ruka baš i ne sluša...
By the way, gitara je woooooooow!!!
U pitanju je Epiphone Les Paul custom, left hand, ebony & gold hardware.
Koliko mi za sada deluje, odrađena je stvarno vrhunski, ne vidim joj ni jednu manu. Setup uradili Epiphone-ovi majstori, dali mi kupon gde je taksativno obeleženo sve šta su radili, naštimovao sam je pre nekoliko sati i za sada jako lepo drži, s'obzirom da su nove žice. Ima malo dista u magnetima, što je i gotivno, ima Alnico magnete...
Toliko za sada, javljam se kad naučim koji riff
By the way, gitara je woooooooow!!!
U pitanju je Epiphone Les Paul custom, left hand, ebony & gold hardware.
Koliko mi za sada deluje, odrađena je stvarno vrhunski, ne vidim joj ni jednu manu. Setup uradili Epiphone-ovi majstori, dali mi kupon gde je taksativno obeleženo sve šta su radili, naštimovao sam je pre nekoliko sati i za sada jako lepo drži, s'obzirom da su nove žice. Ima malo dista u magnetima, što je i gotivno, ima Alnico magnete...
Toliko za sada, javljam se kad naučim koji riff
- Jimmy Henderson
CESTITAM !
Svakako se kasnije javi sa utiscima !
Svakako se kasnije javi sa utiscima !
- Chord-Master
- MF veteran
Sve cestitke, oduvek mi se svidjala ta gitara.
Koliko si je platio i gde si je kupio? Jesi li je porucio iz inostranstva ili...?
Koliko si je platio i gde si je kupio? Jesi li je porucio iz inostranstva ili...?
- Rock`n`Roller
- MF veteran
Cestitam! ( da mi je pozajmish ponekad...
i ja sam levoruk).
Koliko si je platio?
Koliko si je platio?
Hvala na čestitkama, sjajni ste
Gitara je kupljena, pretpostavljate, u Mitrosu...
Naravno, zezam se, kupljena je u New York-u, USA. Tako mi je ispalo najpraktičnije, a i iskreno sam veoma zadovoljan što mi je gitara ipak za američko tržište koje je sigurno No1 što se ove tematike tiče.
Izašla me je negde oko 800 evra.
I da napomenem...
Ne bih hteo nikoga da omalovažavam, ali ova gitara je nebo i zemlja sa onim što sam viđao u Mitrosu od Epiphone-a. OK, viđao sam uglavnom Epiphone dosta niže klase nego što je ova, ali verujte mi na reč da je kvalitet izrade neuporediv. Ja ne znam šta je ono tamo. Nešto za kajak?
Gitara je kupljena, pretpostavljate, u Mitrosu...
Naravno, zezam se, kupljena je u New York-u, USA. Tako mi je ispalo najpraktičnije, a i iskreno sam veoma zadovoljan što mi je gitara ipak za američko tržište koje je sigurno No1 što se ove tematike tiče.
Izašla me je negde oko 800 evra.
I da napomenem...
Ne bih hteo nikoga da omalovažavam, ali ova gitara je nebo i zemlja sa onim što sam viđao u Mitrosu od Epiphone-a. OK, viđao sam uglavnom Epiphone dosta niže klase nego što je ova, ali verujte mi na reč da je kvalitet izrade neuporediv. Ja ne znam šta je ono tamo. Nešto za kajak?
- Rock`n`Roller
- MF veteran
A da ne pricamo sto je jeftinije i to ihhaaaaa jeftinije!
- Rocket Roll
Ne znam za kvalitet, ali taj Epiphone bi svakako bio skuplji kod naših uvoznika - znate već kakva im je cenovna politika.Nenad245 wrote:...kupljena je u New York-u, USA. Tako mi je ispalo najpraktičnije... ali ova gitara je nebo i zemlja sa onim što sam viđao u Mitrosu od Epiphone-a.
Zapazite izjavu "najpraktičnije mi je bilo da gitaru kupim u Njujorku". Sjajno sumiranje naše situacije. Ima se nešto para i po prvi put imamo nešto privatnih prodavnica, ali i dalje je najpraktičnije otići u Njujork po gitaru, kao da je sedamdeset i neka... Što će reći da de facto i jeste sedamdeset i neka - "sve je isto, samo njega nema".
Cestitam na kupovini i da te sluzi 100 godina (ono samo redovno menjaj zice ,hahah)
Jel moze jos koja slika, review zeljno iscekujem
Jel moze jos koja slika, review zeljno iscekujem
Znam da je off-topic, ali moram da kažem da sam ja kupio neke činele pre 20-ak dana u Mitrosu (Hi-Hat i Splash Paiste PST5) i da su im cene najniže od svih koje sam našao na internetu! Za gitare i ostalo ne znam, ali za bubnjeve - definitivno nisu "derači". 
Hvala na lepim željama!
Evo slika, izvinjavam se zbog kvaliteta, slikam telefonom...

Šta da vam kažem, kako vreme prolazi sve više mi se sviđa (a kod mene je tek oko 24 časa
) Za sada je ova gitara jedina stvar sa kojom bih spavao, a da nije žensko u pitanju.
Mislim da sam definitivno kupio the motherfucking instrument, i zbog toga mi je jako drago. U dogledno vreme sam u fazonu da stavim Seymour Duncan magnete i da to bude kraj što se tiče instrumenta koji mi je potreban.
Isprobavam je i dalje, zvuk je perfektan čak i na kućnom pojačalu, ne smem ni da pomislim kako zvuči na dobrom lampašu.
Evo slika, izvinjavam se zbog kvaliteta, slikam telefonom...

Šta da vam kažem, kako vreme prolazi sve više mi se sviđa (a kod mene je tek oko 24 časa
Mislim da sam definitivno kupio the motherfucking instrument, i zbog toga mi je jako drago. U dogledno vreme sam u fazonu da stavim Seymour Duncan magnete i da to bude kraj što se tiče instrumenta koji mi je potreban.
Isprobavam je i dalje, zvuk je perfektan čak i na kućnom pojačalu, ne smem ni da pomislim kako zvuči na dobrom lampašu.
Juju vid lepotice, no mi sva nekako cudna ovako levoruka
Welcome to the club of ponosnih epifon vlasnika
Da te sluzi jos 'iljadu godina!
Welcome to the club of ponosnih epifon vlasnika
Da te sluzi jos 'iljadu godina!