da proverim...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

The Name

da proverim...

Post by The Name » 17 Dec 2008, 23:08

Kupio sam elektricnu gitaru 13.8.2008 znaci negde pre 4 meseca a pre toga sam akusticnu svirao mesec dana...
sada mogu da odsviram Floods solo bez poteskoca...
Drugari me zezaju da mnogo sporo napredujem i da su oni bili mnogo bolji posle tog vremena...
Da li je istina da jednostavno nisam za gitaru i da cu uvek biti neki prosecni gitarista :( ?

dejankuki
Ćale - moderator

Re: da proverim...

Post by dejankuki » 17 Dec 2008, 23:13

cccira
MF veteran

Post by cccira » 17 Dec 2008, 23:14

Da.

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 17 Dec 2008, 23:17

cccira wrote:Da.
+...

Ahm, trebalo bi da istaknes sarkazam :)

friedman

Post by friedman » 17 Dec 2008, 23:26

Primetio sam da ovakve teme otvaraju iskljucivo ljudi koji vrhunski sviraju za vreme od kad su poceli. Ocigledno da bi nahranili svoj ego.

P.S. Nemoguce je da za 4 meseca mozes da odsviras floods solo kako treba. Ili kako rece Duane (ne Allman nego ovaj nas :lol:) ustajes sat vremena ranije da bi svirao 25 sati dnevno. :lol:

cccira
MF veteran

Post by cccira » 17 Dec 2008, 23:27

Ma ovo je vasko otvorio ili tako neko

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 17 Dec 2008, 23:31

ja mislim da bi trebalo otvoriti glasanje za najgluplju temu foruma... ima ih toliko mnogo... tipa "gde okidati zicu?" "koliko visoko drzite gitaru" "da li je kasno" "da proverim"... we could see some winners(whiners) here gentleman ;)

ja sam bas razmisljao da li da otvorim temu... "sviram 5 godina, da li je to uredu? jer neparan broj godina mi zvuci malko skepticno... sta da radim? da se preselim? da sacekam jos godinu dana ili da me drugari summonuju za godinu dana ;)" ... al kontam da ce biti predugacak naziv ;)

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 17 Dec 2008, 23:34

Duane wrote: ili da me drugari summonuju za godinu dana
Koji s ti gejmer! 8)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 17 Dec 2008, 23:35

ne zapravo... i was standing by the nile... when i saw the lady smile.. bla bla bla... i onda she is calling from the deep... SUMMONING my soul to endless sleep...
mislim tu pesmu znam i unazad napamet ;)

teodorica
MF veteran

Post by teodorica » 17 Dec 2008, 23:42

Ja sam zadovoljan najvise kako sam usavrsio bare-hvatove,a i od prakticne vaznosti mi je.Udavim pile ocas,uopste ne moram da ga koljem. Ma i SRV bi mi pozavideo

m@T@

Post by m@T@ » 18 Dec 2008, 01:31

poooolako ljudi ...
ovo se u psihologiji zove "feedback"
dakle .. postoje razne vrste ucenja ( ucenje po modelu , instrumentalno ucenje , ucenje ponavljanjem .. ima ih stvarno raznih )
e sad sto se tice ucenja sviranja gitare .
mislim da "the name " nema ucitelja .. znaci uci sve ovo sam . e sad sa psiholoske strane je jako bitno da mu ljudi daju pohvale i grdnje ( ovo vazi za sve ) - ovo je taj feedback . e sad desilo se da ima neke prijatelje koji se ponasaju glupo, oni bi trebali da mu ukuzuju na greske i dobre stvari .. al eto .. tako da je the name morao da pokrene ovu temu .
sto se mene tice ... ne znam .. nisam probao da sviram nikad floods .

nemojte ljudi da ste toliko negativni .

nemojte da me shvatite pogresno ..ali forum se nekako promenio ... pun je ironije , sujetnih clanova itd . koliko ima tema gde ljudi pitaju , jeste nadasve , proste i osnovne stvari , ali zasto i ne odgovoriti i na ta pitanja . neko uci brze , neko sporije , neko je sujetan , itd . treba svakom pomoci . sa druge strane ne treba ni davati dva puta sazvakano znanje ... ali .. shvatili ste ...
samo napred the name ... vezbaj care

The Name

Post by The Name » 18 Dec 2008, 10:39

m@T@ wrote:poooolako ljudi ...
e sad sto se tice ucenja sviranja gitare .
mislim da "the name " nema ucitelja .. znaci uci sve ovo sam . e sad sa psiholoske strane je jako bitno da mu ljudi daju pohvale i grdnje ( ovo vazi za sve ) - ovo je taj feedback . e sad desilo se da ima neke prijatelje koji se ponasaju glupo, oni bi trebali da mu ukuzuju na greske i dobre stvari .. al eto .. tako da je the name morao da pokrene ovu temu .
sto se mene tice ... ne znam .. nisam probao da sviram nikad floods .

nemojte ljudi da ste toliko negativni .

nemojte da me shvatite pogresno ..ali forum se nekako promenio ... pun je ironije , sujetnih clanova itd . koliko ima tema gde ljudi pitaju , jeste nadasve , proste i osnovne stvari , ali zasto i ne odgovoriti i na ta pitanja . neko uci brze , neko sporije , neko je sujetan , itd . treba svakom pomoci . sa druge strane ne treba ni davati dva puta sazvakano znanje ... ali .. shvatili ste ...
samo napred the name ... vezbaj care
hvala brate....

zaboravio sam da napomenem da imam 16 godina i da jesam svirao klavir u nizoj muzickoj tako da kada sam poceo sa gitarom nisam imao ukocene prste a i oko teorije nisam imao problema......i da.....imam ucitelja...

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 18 Dec 2008, 11:16

Ova tema se po gluposti izjednacuje sa onom drugom koja je zakljucana...

Mozda bi i ova trebalo da dozivi istu sudbinu, da ne bi doslo do onakvih baljezgarija...

The Name

Post by The Name » 18 Dec 2008, 11:20

mislim_stvarno wrote:Ova tema se po gluposti izjednacuje sa onom drugom koja je zakljucana...

Mozda bi i ova trebalo da dozivi istu sudbinu, da ne bi doslo do onakvih baljezgarija...

sada bih ti rekao nesto sto bi me banovalo...

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 18 Dec 2008, 11:35

Imas pp, ali tema je i dalje glupa...

Ako ovako razmisljas da ti je vaznije misljenje drugih od muzike koju sviras odmah prekini...

Post Reply