Sta bi sve moglo da bude uzrok tome? Mislim sem toga sto je vrat mozda uvrnut

P.S: Postovao sam ovo u thread-u "Saveti o setupu gitare" pa mi ne zamerite zbog toga.
Hvala momci! (i devojke

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ma de sam je lupao, samo sam folije odlepio sa pickup-ova. Nisam stigo ni da je sredim. A da, provalio sam da je jedan pickup cover naprso kad sam skunuo foliju! !Svajcarska, zemlja obecana!nemanjavelimirovic wrote:Pa pazi, ako ima garancija, a morala bi da bude, lepo ti odnesi gitaru tamo i budi uporan. Mislim njima ni iz dzepa ni u dzep da ti zamene gitaru, pod uslovom da je nisi negde lupio ili izgrebao...
Hahahahahahahsinisake wrote:Eto, a lepo si mogo da kupis Fendera... (Kod Fendera se 'samo' odlepi komad laka kad skines bar kod![]()
1. Gitara je dosla sva ulepljena u folije (kao mob) koje nisu mogli da nalepe nigde sem u fabrici, nigde otisak, ni traga od ozbiljnog set-up-a u smislu mrckanja truss rod-a spustanja akcije i to... znaci akcija je bila tacno onolika koliko pise u QC card-u. Datum QC-a je 6.11.2008. tako da je mogla da stoji u radnji par meseci. Kofer u kome je dosla je delovalao kao da je prvi put otvoren. Znaci oni je nisu imali izlozenu u radnji pa su mi doneli iz magacina... Na folijama ni traga od trzalice... Folija na pickguard-u i dalje stoji samo sto sad ima tragova od sviranja (mojih, naravno). Tako je dobro zalepljena da se jedva primecuje da je ima, nisam ni teo da je skidam.dejankuki wrote:
1. jes' ti siguran da pre tebe tu gitaru niko nije diiir'o.. (tipa, momci se igrali i sastavljali gitaru.. pre prodavnice, pre prodaje, pre ulaska u zemlju....). hocu da pitam jel nije neko pomesao sedla...
2. jesil' ti proveriJo vrat? Mis'iim, gitara u radnji (radnjama) stoje malo duze vremena... i mozda i nisu najprihvatljivije skladistene... ..
3. Napisi mail Blade-u i pozali se.. stvarno..
pa nemoj bas sad...kasno je!mita wrote:Poslao sam mejl "Blade"-u. Odgovorili su mi u roku od par sati. Rekli su da ce plastiku na pickup-u da mi zamene, sto mi i nije bas bilo bitno, i da gitaru odnesem u Artist da je pogledaju u vezi vrata. Sad cu da zovem Artist da vidim sta da radim...
Zato se ne javljaju... xDxspaceman wrote:pa nemoj bas sad...kasno je!mita wrote:Poslao sam mejl "Blade"-u. Odgovorili su mi u roku od par sati. Rekli su da ce plastiku na pickup-u da mi zamene, sto mi i nije bas bilo bitno, i da gitaru odnesem u Artist da je pogledaju u vezi vrata. Sad cu da zovem Artist da vidim sta da radim...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest