komentari za ovo parce opreme?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
komentari za ovo parce opreme?
Pa sta reci kupio bih Ibanez sa120ex-bk http://www.musiccentar.com/www/singleitem.php?id=797 i pojacalo Randall v2xm http://www.musiccentar.com/www/singleitem.php?id=1982 pa sam hteo da vas pitam za komentare. Inace pocetnik sam sviram manje od godinu dana,do sada mi lepo ide znam dosta dugometraznih pesama da sviram,znam i malo teorije (al bas maaalo),zivim u kuci
) i zvuk bi da mi vuce na metallicu i tako thrash stvari. da cujem komentare?

Re: komentari za ovo parce opreme?
Ako nemas vise para kupi to ! 

-
znaci ovo je najbolje za te pare?
-
zasto niko nece da komentarise ovo?
pa treba mi ljudi svaki kometar je uvazen i treba mi ih sto vise.

Sa obzirom na to da si pocetnik, a imas toliko novca. Naravno. Uzmi.
-
trebas vise da lurkujes
vec se pricalo o metalskim gitarama
i o kupovini pojacala itd.
vec se pricalo o metalskim gitarama

i o kupovini pojacala itd.
-
a sta znaci "lurkujes"? 

-
Answers.com
lurk
Dictionary: lurk (lûrk) pronunciation
Sponsored Links
FREE Linux shell accounts
FREE GNU/Linux & BSD shell accounts Lifetime membership webhosting gcc
freeshells.mtveurope.org
Home > Library > Literature & Language > Dictionary
intr.v., lurked, lurk·ing, lurks.
1. To lie in wait, as in ambush.
2. To move furtively; sneak.
3. To exist unobserved or unsuspected: danger lurking around every bend.
4. To read but not contribute to the discussion in a newsgroup, chatroom, or other online forum.
lurk
Dictionary: lurk (lûrk) pronunciation
Sponsored Links
FREE Linux shell accounts
FREE GNU/Linux & BSD shell accounts Lifetime membership webhosting gcc
freeshells.mtveurope.org
Home > Library > Literature & Language > Dictionary
intr.v., lurked, lurk·ing, lurks.
1. To lie in wait, as in ambush.
2. To move furtively; sneak.
3. To exist unobserved or unsuspected: danger lurking around every bend.
4. To read but not contribute to the discussion in a newsgroup, chatroom, or other online forum.
Slobodno kupi,nebi trebalo da se zeznes posebno ako ti se svira metal. Sad ako bas oces zvuk Metallice treba ti i njihova komplet oprema al to je nama dalekoooo
Za gitaru neznam sta da ti kazem,to mu dodje stvar ukusa i budjeta,meni ovaj Ibanez izgleda pristojno za te pare. Za pojacalo se neces zeznuti Randall je tata za metal
Ja imam Randall RX30D znaci isto 30w i za kucnu varijantu je i previse,derese ko blesav
Znaci nepojacavam vise od dvojke a moze da se koristi i za probe,stvarno je jako pojacalo i dosta ozbiljno odradjeno tako da budi bez brige. Ako ti i nesto znaci Dark Funeral tj Ahriman svira na Randallu V2 samo do duse ne ovih nasih 30w.
Pozdrav i samo cepaj dobar metal! 

Ja imam Randall RX30D znaci isto 30w i za kucnu varijantu je i previse,derese ko blesav

samo sto ahriman svira na v2 glavi koja vredi 1500eura
ovo ti nije nimalo losa kombinacija,mada sve zavisi pogledaj i schectere i jacksone.mozda i tu bude neka koja ti se bude svidela.ali ovaj ibanez za te pare nije nimalo los,a jos kombinacija sa tim pojacalom.mislim da ce ti skroz sluziti svrsi..

-
momci hvala punoo! sve pohvale za komentare
Za pocetnika,boli glava..super oprema... 

Gitara bi trebala biti dobar odnos para i kvalitete .. ibanez je tu super... a pojacalo probaj jos Vypyr Peavey 15 ili kada bi mogao na probas i 30 Vypyra.
Jedno je sigurno, ovaj mali V2 je izgradjen ko tenkic mali.
Evo dalje i Vox AD 15-VT XL nebi trebao da bude puno skuplji od ovoga V2 bar ova cijena na music centru.
Line 6 Spider III 15 je isto simpa sa svojim opcijama a jeftiniji je od Randalla. Spider 30 isto nebi trebao biti puno skuplji od V2.
Ono sto ja znam je da je V2 stvarno cvrst i cini se da ce biti dugotrajniji od ostalih, ali ostali imaju vise opcija stimanja tona.
Da li ti probavas pojacala prije kupovine ili ides na slijepo?
Jedno je sigurno, ovaj mali V2 je izgradjen ko tenkic mali.
Evo dalje i Vox AD 15-VT XL nebi trebao da bude puno skuplji od ovoga V2 bar ova cijena na music centru.
Line 6 Spider III 15 je isto simpa sa svojim opcijama a jeftiniji je od Randalla. Spider 30 isto nebi trebao biti puno skuplji od V2.
Ono sto ja znam je da je V2 stvarno cvrst i cini se da ce biti dugotrajniji od ostalih, ali ostali imaju vise opcija stimanja tona.
Da li ti probavas pojacala prije kupovine ili ides na slijepo?
-
pa posto mi je ovo 1 el. gitara i 1. pojacalo kupujem na slepo. Mada cuo sam jako dobre pohvale za ovo.Kristijan sa foruma mi je rekao za ovo parce opreme( nisam ja ni sumnjao da je to lose) al cisto onako informativno da pitam sta jos ljudi misli o tome. Svirao sam samo 3 puta sa ful opremom i nalozio sam se. sad trenutno imam Da Capo w701(akustara) gitaru jako dobra za te pare. i Molotov uzimam na slepo posto nemam iskustva sa sluhom pa nemam sa cim da uporedjujem posto su ona 3 puta sviranja bili pre nove godine. eto. pozdrav