Gitara do €500 za metal i hard rok?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Gitara do €500 za metal i hard rok?
E ovako ljudi idem u petak po dzitru. Budzet je ogranicen na 500 eura ( 100 sam dao za polovno pojacalo ). Treba mi gitara za hard rock i metal. Razmisljao sam o schechteru c1 hellraiseru jer svi kazu da je classic za jazz i za rock. ( U obzir dolaze i elite i plus ali ako su zametal i hardrock). Isto tako nemam nista protiv ako bih nasao nekog dobro jacksona ili nekog explorer ( ltd preferiram). Medjutim problem jesu cene. Ne mogu nikako da nadjem cenu od schectera c1 hellraisera. Neko je napisao na forumu post u kojoj je naveo da kosta 30000 din medjutim gledao sam cene po americkim sajtovima i classic kosta 650$ a hellraiser bar jos 200$ gore. Dakle pomagajte. Interesuje me i cena jackson rr3 ili king v. Ma moze i bilo koji drugi oblik jacksonke. Znam da se oblik placa i zato da li se moze uzeti sta od jacksona da valja za te pare ( moze i dinkey neki zasto da ne). Gitara ne mora da ima floyd rose. I da zasto je schecter tu? Zato sto ga svi hvala i kazu daje bar dva puta bolji u istom cenovnom rangu od nekog ibaneza. Pomagajte!!! 

Re: Gitara
A da ti slucajno nije palo na pamet da okrenes mitros?
pretrazi teme...gooooooooomila ovakvih ima..bas do 500 evra..cene koje te zanimaju uzmes telefon i okrenes mitros,nikakav problem..nas kasnije pitas sta mislimo o kojim gitarama,kada suzis izbor na 2,3,4,5 koliko vec...
A epiphone
sad ce da me streljaju, ali meni je to gitara dusu dala za hard rock
Mozda ako nevolis lp standard, onda ovo http://www.thomann.de/gb/epiphone_tony_iommi.htm ali je pitanje dal ces ovo (i po kolikoj ceni moci da nadjes ovde)
sad ce da me streljaju, ali meni je to gitara dusu dala za hard rock
Mozda ako nevolis lp standard, onda ovo http://www.thomann.de/gb/epiphone_tony_iommi.htm ali je pitanje dal ces ovo (i po kolikoj ceni moci da nadjes ovde)
Last edited by ognjen93 on 18 May 2009, 17:11, edited 1 time in total.
Nema potrebe da te streljaju,skuplji epihoni su sasvim dobro uradjeni..Overi Les paul standard,probao sam ga,i bas je me iznenadio.. 

-
Ma ok je za epiphon zasto da ne a palo mi je napamet da okrenem mitros ali koliko ja znam ne prodaju schectere pa mi je zato trebalo da neko ukoliko slucajno zna cenu u srbiji da kaze
Nazvacu ja njih svakako. Hvala svima. Pogledacu opet teme, mada nisam mogao naci.

Evo u ovoj radnji imas http://www.musiccentar.com/www/singleitem.php?id=1918
Re: Gitara do €500 za metal i hard rok?
Dodaj budzetu jos 100e i probaj ovaj novi 
Nisam ga imao u rukama ali na papiru deluje Oho -ho!!!!
Imas i te Scheshtere ,Ibaneze,mozda Jacksone i par Cort gitara za sumu od oko 300-350 e.

Nisam ga imao u rukama ali na papiru deluje Oho -ho!!!!
Imas i te Scheshtere ,Ibaneze,mozda Jacksone i par Cort gitara za sumu od oko 300-350 e.
Last edited by Zlo on 18 May 2009, 20:40, edited 1 time in total.
na monitoru izgleda
uff ocel neko da mi kupi 

Ja sam se usr..o kad sam je video.Ali ja ne umem da sviram gitare skuplje od 200e.
Da umem stedeo bih 3 meseca i ....................
Jedina stvar koja mi bode oci je malo izmenjen explorer oblik.
Ali to su ljudi napravili iz dobre namere-da mozemo dohvatiti taj 24. prag.
Da umem stedeo bih 3 meseca i ....................
Jedina stvar koja mi bode oci je malo izmenjen explorer oblik.
Ali to su ljudi napravili iz dobre namere-da mozemo dohvatiti taj 24. prag.
- mislim_stvarno
Jos jedna pogodnost tog novog oblika je sto je lakse svirati ga sedeci kako kaze na reviewu
Naj jeftinije Schecter u mitrosu je 85,000 dinara, juce sam video.
Pa reče bokicasa da je video Schecter Omen Extreme za 32000, je l' to bilo u mitrosu ili ne?
bilo u mitrosu,u bg-u..ta informacija koju si rekao za 85000 nije tacna,bar ne u beogradu!