Trenutno nemam bolju sliku od ove...

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Jes lepa ova kobilica, no si narušio vintidžnost basa boga ti...gobervart wrote:Ma, da, ništa bez dobre kobilice!!!
Ja svoj Fender Prec (obzirom da je imao neki bezvezni vintage brigde) nisam uopšte mogao da istoniram
i naštimujem kako treba!!!! A onda sam ugradio ovu bebicu (Hipshot bridge - ima opciju "through body i through bridge")!!!
Od tada - totalno druga priča!!!! Evo fotki:
Inače, u pitanju je Stingov model (Japanski Fender Precision) kome je takođe dodat i DiMarzio Jazz Bss Noiseless bridge position magnet!
Ja sam skroz za moduliranje instrumenata, ovime sam mnogo unapredio zvuk mog basa (i ako je bio sjajan Fender je Fender)
Takođe, moje je mišljenje da je "trhrough body" koilica sjano rešenje, jer olakšava stres koji kobilica inače trpi, pogotovo ako koristite debele žice!
Toliko, pozdrav od Ivana
Za šta onda Fender uzima iljadu evra, da mi je znati...gobervart wrote:Ma, da, ništa bez dobre kobilice!!!
Ja svoj Fender Prec (obzirom da je imao neki bezvezni vintage brigde) nisam uopšte mogao da istoniram
i naštimujem kako treba!!!! A onda sam ugradio ovu bebicu (Hipshot bridge - ima opciju "through body i through bridge")!!!
Od tada - totalno druga priča!!!!
Inače, u pitanju je Stingov model (Japanski Fender Precision) kome je takođe dodat i DiMarzio Jazz Bss Noiseless bridge position magnet!
Ja sam skroz za moduliranje instrumenata, ovime sam mnogo unapredio zvuk mog basa (i ako je bio sjajan Fender je Fender)
Takođe, moje je mišljenje da je "trhrough body" koilica sjano rešenje, jer olakšava stres koji kobilica inače trpi, pogotovo ako koristite debele žice!
Toliko, pozdrav od Ivana
.....a drvo posekli pre neki dan i osušili ga u industrijskoj mikrotalansoj pećnici, juče lakiran, a danas već u izlogu...sirac-šunka wrote:Za originalni vintage look
Izgleda ko neki deo sa samostrela iz JSO, jel si siguran da ti ne treba oružani list za ovoThe Mask AE wrote:Moja je ova Schaller i zadovoljan sam:
Evo linka: http://schaller-guitarparts.de/hp14782/3-D-4-B.htm
Slaze mi se uz avatar! Sad mogu da se ku*cim!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::sirac-šunka wrote:Jes lepa ova kobilica, no si narušio vintidžnost basa boga ti...gobervart wrote:Ma, da, ništa bez dobre kobilice!!!
Od tada - totalno druga priča!!!! Evo fotki:
Toliko, pozdrav od Ivana![]()
Aj sad ozbiljno, koliko to košto, mene me zanima?
Hvala.sirac-šunka wrote:Čestitam još jednom na novoj Wood Guerrilla-i! (u onoj temi "Koje bass gitare svirate" sam čestitao svima koji su se podnovili)
A lep ti bio i ovaj Sting, povoljno si ga prodao...
pozz
s-š,sirac-šunka wrote:
Ovo je Schaller bridge, po meni jednako lepa kobilica i relativno nabavljiva kod nas.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest