Nedavno sam bio kod bash tog prodavca povodom kupovine jedne druge gitare pa sam igrom sluchaja probao i ovu sa slike... Impresivno izgleda, to je sigurno, a kako zvuchi... pa kako je neko vec spomenuo - ipak ide kroz Kockicu i to 30ku tako da cu prichu o zvuku taktichki preskochiti.
Kako sam i napisao, tamo sam ishao povodom kupovine drugog basa koji je isto Ducijev rad. O (sada mojoj

) gitari takodje necu trubiti vec sam hteo da kazhem neshto o majstoru. Tip zhivi kod zheleznichke stanice u Zemunu, naravno basista je ali radi i druge projekte. Pravljenjem baseva se bavi dosta dugo, tako da su raniji "normalni" radovi sada potisnuti basevima koje skoro u potpunosti izradjuje od egzotichnog drveca. Kod njega necete naci (ili cete ga jako teshko naterati da pravi) klasichnu postavu bas gitare vec mu je "potpis" basevi tipa vrat-kroz-telo (jednodelni), drveni custom bridge, drvene kapice potova i extra tanak vrat. Inache, Duci je jako prichljiv chovek i predpostavljam dobar za saradnju, meni je rekao zaista sve shto me je zanimalo...
Sve ovo sam saznao tako shto sam pre samog odlaska kod prodavca trazhio broj od majstora, otishao do njega i ochi-u-ochi se raspitao sve o njegovim tehnikama i nachinu izrade baseva, potom i izradi sada mog basa, itd.... pa tek onda naoruzhan znanjem otishao kod prodavca!
eto ako je nekom od pomoci...