Cena mu je sasvim OK

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
koji zanr volis da sviras?Routasydan wrote:Jel' ima neko iskustva sa Laney RB3? Hocu da uzmem neko pojacalce za po kuci, a tih 65W mi deluje odlicno, ako mi dune da malo sa nekim dzemujem dobro ce doci ta snaga. Jel neko probao ovo pojacalo, kako zvuci?
Cena mu je sasvim OK
Moj bratić ima ovog Laney-a RB6, i radi ko zmaj, i ja sam ga koristio na jedno 4-5 svirki, pojačavao ga, nalazio boju koja mi odgovara i sve bez ikakvih problema.nnkvocka wrote:JA sam kupio RB6 i razocarao sam se u zivot, mada meni je zvucnik 15" pa mozda zato ima takav zvuk. Visoki ne mogu da se kontrolisu, midlovi ne "zamascuju" zvuk, a kada ga pojacam na pola-pocne da prdi..SVE DO QRCA!!! Oticicu u MMC da isprobam kod njih u radnji isto pojacalo, da vidim da meni mozda nije zapao los komad. Moje misljenje je da ustekas jos 5000din i da kupis Fender Rumble100 2x10". Mislim da ce ti za te pare to pojacalo odlicno odraditi posao. Ako ovaj Laney sto ja imam nije u kvaru, onda (po meni) to ti pojacalo nije za metal.
RB7 je oko 45.000, a Rumble je oko 26.000 (plus ima onu crvenu lampicusirac-šunka wrote:A što se tiče kofiguracije sa dve desetke, opet bih pre razmislio o RB7 nego o 210 rumble-u... RB7 je čak i jeftiniji, a tri puta jači.
slazem se.michabass wrote:Po mom mišljenju i iskustvu...
Nema mnogo smisla kupovati Bas pojačala tih srednjih snaga tipa 50-60-70 watti... Zašto?
Zato što su za sobno vežbanje prejaka i bacanje para - za tu namenu dovoljno je i 20-30w što je sasvim druga cenovna kategorija, a za bilo kakvu svirku sa bubnjarem potrebno je realno 200W na 8oma...
pozdrav!
Meti bass na ledja, idi u Music media centar ili Mix music (a mozda je i Mitros dobio) i probaj. Probaj jos neki komad uporedo od drugog proizvodjaca, uvidi razliku (u kvalitetu i ceni) i vidi sta ces. Mislim da ces promeniti misljenje, ali opet, sve je stvar ukusaRoutasydan wrote:Jel' ima neko iskustva sa Laney RB3? Hocu da uzmem neko pojacalce za po kuci, a tih 65W mi deluje odlicno, ako mi dune da malo sa nekim dzemujem dobro ce doci ta snaga. Jel neko probao ovo pojacalo, kako zvuci?
Cena mu je sasvim OK
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest