Koje pojacalo za klubove?

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

letthereberock

Re: Koje pojacalo za klubove?

Post by letthereberock » 11 Feb 2010, 14:51

malisha wrote:Shto ne bi nosio samo glavu, i iz nje ishao u razglas? Trace ima fino prdpojachanje, a verovatno ti ne bi bila frka tolika da je nosish...?
Hvala svima na predlozima. Nisam razmisljao da nosim samo glavu. Ne cini mi se kao losa ideja. Razmatram sve mogucnosti, a ta mi je najjeftinija.

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 11 Feb 2010, 15:29

реално са добром главом то ти је можда и идеално решење...

malisha
MF veteran

Post by malisha » 11 Feb 2010, 23:17

Hahaha, napisao sam "prdpojachanje"... Kakav kralj. Elem, Ja imam trejsa u reku, i vucaram ga non stop kod ortaka, posto radimo neku elektroniku (on ima gajbeni studio). Naravno da vishe volim kad imam kabinet, ali ni ova varijanta mi nije losha...

Cope

Post by Cope » 12 Feb 2010, 12:44

malisha wrote:Hahaha, napisao sam "prdpojachanje"... Kakav kralj. Elem, Ja imam trejsa u reku, i vucaram ga non stop kod ortaka, posto radimo neku elektroniku (on ima gajbeni studio). Naravno da vishe volim kad imam kabinet, ali ni ova varijanta mi nije losha...
kad vec nosim vugla, ranac sa opremom, stalak, (dva basa za ozbiljnije tezge), ondak mi nije problem da nosim i kutiju koje imam tri - od najmanje do najvece...

Sad sklapam jednu petnesticu sa malim kabinetom od špera i Celestion drajverom, može jednom rukom :) bice ko lutka...

malisha
MF veteran

Post by malisha » 13 Feb 2010, 22:35

Naravno, napominjem da do ortaka idem - peshke. 8)
Cope wrote:
malisha wrote:Hahaha, napisao sam "prdpojachanje"... Kakav kralj. Elem, Ja imam trejsa u reku, i vucaram ga non stop kod ortaka, posto radimo neku elektroniku (on ima gajbeni studio). Naravno da vishe volim kad imam kabinet, ali ni ova varijanta mi nije losha...
kad vec nosim vugla, ranac sa opremom, stalak, (dva basa za ozbiljnije tezge), ondak mi nije problem da nosim i kutiju koje imam tri - od najmanje do najvece...

Sad sklapam jednu petnesticu sa malim kabinetom od špera i Celestion drajverom, može jednom rukom :) bice ko lutka...
Koliko ti ruku imash, choveche!!! :krstise: :XD:

Post Reply