Hvala svima na predlozima. Nisam razmisljao da nosim samo glavu. Ne cini mi se kao losa ideja. Razmatram sve mogucnosti, a ta mi je najjeftinija.malisha wrote:Shto ne bi nosio samo glavu, i iz nje ishao u razglas? Trace ima fino prdpojachanje, a verovatno ti ne bi bila frka tolika da je nosish...?
Koje pojacalo za klubove?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
-
Re: Koje pojacalo za klubove?
реално са добром главом то ти је можда и идеално решење...
Hahaha, napisao sam "prdpojachanje"... Kakav kralj. Elem, Ja imam trejsa u reku, i vucaram ga non stop kod ortaka, posto radimo neku elektroniku (on ima gajbeni studio). Naravno da vishe volim kad imam kabinet, ali ni ova varijanta mi nije losha...
kad vec nosim vugla, ranac sa opremom, stalak, (dva basa za ozbiljnije tezge), ondak mi nije problem da nosim i kutiju koje imam tri - od najmanje do najvece...malisha wrote:Hahaha, napisao sam "prdpojachanje"... Kakav kralj. Elem, Ja imam trejsa u reku, i vucaram ga non stop kod ortaka, posto radimo neku elektroniku (on ima gajbeni studio). Naravno da vishe volim kad imam kabinet, ali ni ova varijanta mi nije losha...
Sad sklapam jednu petnesticu sa malim kabinetom od špera i Celestion drajverom, može jednom rukom

Naravno, napominjem da do ortaka idem - peshke.

Koliko ti ruku imash, choveche!!!Cope wrote:kad vec nosim vugla, ranac sa opremom, stalak, (dva basa za ozbiljnije tezge), ondak mi nije problem da nosim i kutiju koje imam tri - od najmanje do najvece...malisha wrote:Hahaha, napisao sam "prdpojachanje"... Kakav kralj. Elem, Ja imam trejsa u reku, i vucaram ga non stop kod ortaka, posto radimo neku elektroniku (on ima gajbeni studio). Naravno da vishe volim kad imam kabinet, ali ni ova varijanta mi nije losha...
Sad sklapam jednu petnesticu sa malim kabinetom od špera i Celestion drajverom, može jednom rukombice ko lutka...