LTD D-6
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: LTD D-6
za divno cudo neko ga nije kupio radi DT-a 

@fic Da, da - sjajan je to bass definitivno. Imao sam prilike da ga probam. Mada se meni, iskreno više prva verzija JM. Ne znam - bolje mi leži. Samo
@ ostali
Yamahe su generalno super i TRB 1006 verovatno jeste THE weapon of choice. Samo je pitanje koliko košta. Znate li da mi kažete kako se kreću cene?
Moja ideja je da uzmem prvo nešto jeftinije kao experiment - da vidim kako ću se snaći sa 6 žica, je li to za mene itd. S druge strane, voleo bih da to bude pristojan, svirljiv instrument, a ne taraba sa 6 žica.
Budžet - kontam negde oko 600e. Možda bih mogao da se ispružim i za malo više.
(P.S. Hvala na predlozima i sugestijama!)
@ ostali

Yamahe su generalno super i TRB 1006 verovatno jeste THE weapon of choice. Samo je pitanje koliko košta. Znate li da mi kažete kako se kreću cene?
Moja ideja je da uzmem prvo nešto jeftinije kao experiment - da vidim kako ću se snaći sa 6 žica, je li to za mene itd. S druge strane, voleo bih da to bude pristojan, svirljiv instrument, a ne taraba sa 6 žica.
Budžet - kontam negde oko 600e. Možda bih mogao da se ispružim i za malo više.
(P.S. Hvala na predlozima i sugestijama!)
Ja mislim da TRB, kao i John Myung Jing Jang su oko 1000e i vise. Ibanez ti je nesto manje od 700e. Koliko ja znam, sve ostalo ti je skuplja varijanta. Za LTDove ne znam cenu..
Ja sam TRB 1005 platio oko 900 eur. tako da 1006 dodje nesto malo vise od 1000 eur.
Mala je kinta 600 eur za bas nesto dobro, ali mislim da bi mogao da negde izbunaris Spector Legend 6 classic...ne znam koliko je nov u Artistu ali mislim da bi polovan mogao biti do 700 eur...a cenim da je dobra sprava.
Ma, naravno - znam da je 600e nedovoljno za instrument koji spada u "baš dobar" kategoriju...
Ja i ne očekujem "čudo" od bassa za te novce. Ali, naravno, želim najbolji odnos cena/kvalitet. Tačnije the best I can get, za te pare.
Ja i ne očekujem "čudo" od bassa za te novce. Ali, naravno, želim najbolji odnos cena/kvalitet. Tačnije the best I can get, za te pare.