A to je...?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Deluje da je drvenigroove wrote:uuu bravo Pax, Fenderica-superica..nesto mi ne deluje da je plastican... super djitra
Cak ni virtuelno pivo nismo dobili od vencanja... ):pax404 wrote:Deluje da je drvenigroove wrote:uuu bravo Pax, Fenderica-superica..nesto mi ne deluje da je plastican... super djitra
Kažu ljudi po forumu da te serije iz 70tih ne valjaju (ovaj je iz 78), ali se meni zvuk svideo. Doduše ja nemam nekog velikog iskustva ali sam za sada zadovoljan, i od kako sam ga uzeo prestao sam druge da gledam, tako da mislim da je ovo bejs za ceo život. Bar se nadam
Eeeeeeee kad bi slušao ljude po forumima ibanezi Gsr180 bi ispali najbolje gitare na svetu a Warwici thumb obična sranja...Samo ti sviraj šta se tebi svidja i nek je sa srećompax404 wrote:Deluje da je drvenigroove wrote:uuu bravo Pax, Fenderica-superica..nesto mi ne deluje da je plastican... super djitra
Kažu ljudi po forumu da te serije iz 70tih ne valjaju (ovaj je iz 78), ali se meni zvuk svideo. Doduše ja nemam nekog velikog iskustva ali sam za sada zadovoljan, i od kako sam ga uzeo prestao sam druge da gledam, tako da mislim da je ovo bejs za ceo život. Bar se nadam
hvala ti brate, ovo ti nikada necu zaboraviti! imas pice od mene :***black13 wrote:Veliki pozdrav za sve clanove foruma,ovo je moj prvi post i odmah da se predstavim....ja sam Nesa basista i trenutno sviram na "YAMAHA TRB 1006",a verujem da cu je pokloniti svom kolegi sa foruma koji je pod nick-om nnkvocka, cim budem saznao kako da ga nadjem.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest