aminBozha wrote:Nego kako! Svaka cas' avangardnim umetnicima, notes-per-minute rekorderima i youtube gimnasticarima, al sve je to dzhaba bez cestito odsviranog top40 radijskog hita!sixstring wrote:ti što je dobro! e svaka ti dala! sad ću jurim ovo da slušam ako ima album!
Najbolji/lepši bass line
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Najbolji/lepši bass line
Let's boogie!
jbt ladno mi je nestao post
evo opet...
podsecanje na careve, Miladojka Youneed 1990
podsecanje na careve, Miladojka Youneed 1990
Hahaha gricko nećeš verovati ovo zadnjih par nedelja moram da čujem nekoliko puta dnevno 
- DJ_MY_SOUL
Pino Palladino i njegov Fretless Musicman Stingray... o_O
pino silvestre, a!? 
ovo je neka skrnava kopija. sreća moja da sam skinuo 480p dok je nisu fiknuli.... meni je to 'za dobro jutro'.
ovo je neka skrnava kopija. sreća moja da sam skinuo 480p dok je nisu fiknuli.... meni je to 'za dobro jutro'.
Kakav tatamata... Najbolji od stare skole!gricko wrote:pino silvestre, a!?
Kada smo vec kod gospodina Pina:

Drage kolege htedoh vas pitati da li je ovo topik sa najlepsim/najboljim bassline ili treba da postavljamo klipove gde kojekakvi gimnasticari pokazuju svoje umece sviranja ?
Mislim da bi bilo zgodno otvoriti novi topik kao omaz svim ovim vutendzeko(ne edin)milerpinofleazendertrtemrte sviracima, a ovaj topik nek ostane ipak za postavljanje lepih,smislenih,kreativnih i nadasve dobrih bas linija...nas nekolicina ovde ispadamo papci postavljajuci klipove koji odgovaraju samoj temi...hvala.
Mogao bi recimo najzaposleniji forumas ikad, nas dragi Stalker Warwick da nacini novu temu, eto ja njega predlazem.
Mislim da bi bilo zgodno otvoriti novi topik kao omaz svim ovim vutendzeko(ne edin)milerpinofleazendertrtemrte sviracima, a ovaj topik nek ostane ipak za postavljanje lepih,smislenih,kreativnih i nadasve dobrih bas linija...nas nekolicina ovde ispadamo papci postavljajuci klipove koji odgovaraju samoj temi...hvala.
Mogao bi recimo najzaposleniji forumas ikad, nas dragi Stalker Warwick da nacini novu temu, eto ja njega predlazem.
De ces sa Pinom u gimnasticare? Pa on je pravi tradicionalista. A i Zender je uvek igrao za tim, nikad istrcavao u prvi plan... Nego ajde stvarno da secemo temu!groove wrote:Mislim da bi bilo zgodno otvoriti novi topik kao omaz svim ovim vutendzeko(ne edin)milerpinofleazendertrtemrte
to mi je prvo palo na pamet gledajuci ove postove..evo stavicu mijanga i sijana umesto njih,sad u redu?
[youtube]bAXPUN2z2CE&feature=player_embedded#![/youtube]
jel se zna koji je bas/amp/gear u pitanju? prži!
jel se zna koji je bas/amp/gear u pitanju? prži!
opet ja knjiški moljac. kreten.....
iz doba dok je u qotsa svirao nick oliveri. najverovatnije je precision kao bas. pojačalo treba da je svt+810. sad - to je nick oliveri default. šta se dešavalo u studiju, glog ga sveti zna.....
iz doba dok je u qotsa svirao nick oliveri. najverovatnije je precision kao bas. pojačalo treba da je svt+810. sad - to je nick oliveri default. šta se dešavalo u studiju, glog ga sveti zna.....