Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koju bas gitaru biste želeli da imate?
nemoj da ideš sad zbog mene, ako sam te pogrešno shvatio reci i osetiću se kao bolid, ali ja imam osećaj da ti baš misliš o meni onako kako sam napisao, i ne bez razloga.
Ajde nemoj i ti sad ko vBracagroove wrote:Pozdrav svima sa foruma...zbogom.

- the bassman
De ces ti? Pa zar sada kad je najinteresantnije?!groove wrote:Pozdrav svima sa foruma...zbogom.

ako ide groove, onda idem i ja...
- Tiki the Boyler
- Urednik
Aj malo iskulirajte svi zajedno...
Svi volite instrument koji svirate i ne vidim razloga da toliko lično sve shvatate i da vas pogađa mišljenje "nekog tamo"!?
Opustite se ljudi i izvucite najbolje iz cijele priče... (realno ima ovde masa gluparija, ali zalomi se i koja pametna)
Svi volite instrument koji svirate i ne vidim razloga da toliko lično sve shvatate i da vas pogađa mišljenje "nekog tamo"!?
Opustite se ljudi i izvucite najbolje iz cijele priče... (realno ima ovde masa gluparija, ali zalomi se i koja pametna)
ma ja sam preimpulsivno odreagovao, ja sam zajebao stvar..
razmenio sam par PP-ova sa Groove-om, i on je još član foruma, doduše, neće post-ovati zbog valjda vam očiglednih razloga (nije samo ovo sad u pitanju), i kaže ako nekom treba savet, neka mu drmne PP.
De, nemojte se svadjati. Budimo slozni kao gitaristi.
Iako imamo prednost - bass.
ALL HAIL TO BASS!

Iako imamo prednost - bass.

ALL HAIL TO BASS!

Primetio sam da Groove dosta dugo cuci iza zbunja i samo dobacuje
Realno i ja sam odavno izgubio interesovanje da budem aktivan na forumu, nekako nemam sta pametno da kazem niti da cujem jer su izmedju ostalog i same teme takve. "Kakav bih bass zeleo da imam" braćori, nema niko od nas te pare, davim se u sopstvenim snovima i delimo istu tugu nas (ako ima) 20ak aktivnih na forumu. This thing died long long time ago... And for the record - vBraca je bio (i jos uvek je) razmazeni burzuj!

Je l' znas Branka licno?nnkvocka wrote: And for the record - vBraca je bio (i jos uvek je) razmazeni burzuj!
no, samo sam video kako svake nedelje kaci slike svoje nove gitare i bass gitare i pojacala "Little mark 2 je dobar, ali ipak mi teba trojka", sve sto je ispod toga je njesra i one pobednicke price "LTD jednostavno odbija da se na njemu svira jazz"...mislim daj bre...uzmi fancy jahtu i cudi se kako odbija da ide 200km/h
nnkvocka dude u have balls!
Tako nešt i ja pomislih,al ajde ćutao,ipak,ne skidam Pastorijusa ko navedeni,pa kosam sad tu da pričam išta,no,ovako,ja sam shvatio jedno,a to je,da bi voleo imat F-bass neki,šestica po standardu mome,i doživotnu rezervu Nickel žica,bilo kog proizvođača,samo da fituje F-bassu,mada oni mučenici nešto svoje prave. Elem,moje javorče sa bartovima mk1 uz nikl pevaju sve u 16,tako da...možda sam i našao svoju dream gitaru
Im happy man these days friends
E sad,beda mi što nemam funkcionalnih ulaza na zvučnim karticama (CMI-jevi prestali da rade,svaki batalio kablom i bassom :'( )ako nešto uspem i održe se još koji dan,snimam pa postujem

E sad,beda mi što nemam funkcionalnih ulaza na zvučnim karticama (CMI-jevi prestali da rade,svaki batalio kablom i bassom :'( )ako nešto uspem i održe se još koji dan,snimam pa postujem

Sut' onda.nnkvocka wrote:no, samo sam,,,

Svađate se k'o neka dečica..
Ima ovde pametnih saveta i iskustava da se čuje. Nije strašno ni po koje prozivanje, sve dok je dobronamerno.
Evo ja na primer bih voleo da imam Thumb Bolt-On 6 broadneck. Sigurno to nisam nikad spomenuo. Kao.

Ima ovde pametnih saveta i iskustava da se čuje. Nije strašno ni po koje prozivanje, sve dok je dobronamerno.
Evo ja na primer bih voleo da imam Thumb Bolt-On 6 broadneck. Sigurno to nisam nikad spomenuo. Kao.
da se malo vratimo na temu..
da li je neko rekao bling pimp bass?

(just for the record, ne zelim da imam ovo. ikad.)
da li je neko rekao bling pimp bass?

(just for the record, ne zelim da imam ovo. ikad.)