michabass wrote:Pa super! Opet me optužiste da imam neki "stav"!
Ja sam samo pitao na osnovu čega ste formirali to idolopoklonstvo prema TC. Electronic, ništa više od toga.
Ima li neko taj TC za bass ovde na forumu? Baš bi voleo da probam kako to radi! U realnoj situaciji bi bilo još bolje, sa bubnjarem i sve to... ne u prodavnici!
PS
stav imaju ljudi koji imaju kičmu i nemojte od mene da tražite da odstranim stav molim vas, nije loše imati stav ako znaš zašto ga imaš...

Rekao sam ti na osnovu ceka formirah svoje "idolopoklonstvo" (i ne, nisam reako da idolizujem TC). Mislim da je suvisno ponavljati isto pitanje...
http://www.tcelectronic.com/Artists.asp?page=1
Mislim da se vidi prema ovome da je TC electronics kvalitetan (i ne, ponovo, nisam rekao da je najbolji).
P.s. Nekada je taj stav iritirajuci, k'o sto bi stariji rekli, zaguljen si. Nije lose imati stav, ali stav kao nesto sto koristis da bi nametnuo drugima misljenje (indirektno)... To bas i nije fino. Uostalom, mislim da bi Tc-jev box radio pos'o, kao i combosi.
Javi mi kad probas kakvi su. Zivo me zanima tvoje misljenje, kao experta na ovom podrucju.