Udje tip u ordinaciju sa zabom na glavi. Doktor pita "sta je sa vama?", a zaba ce "Nemam pojma, izraslo mi nesto na dupetu".Solomon wrote:
Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Kreativniji nisam mogao da budem 

- the bassman
Kvocka, jel ce to tvoja buduca wood gerilla tako nekako da izgleda?
Mogao si malo bas da se potrudis oko skiciranja
Mogao si malo bas da se potrudis oko skiciranja

Pa da, tako nesto. Inace ovaj crtez je nacrtan na papiru 6x6 cm tako da je skiciranje i sencenje nemoguce 

- the bassman
Znaci bice single cut? Fino, fino...voleo bih i ja da tako neso odradim ali bi mi trebao mentor, posto sam, iako 100 godina sviram, jos uvek laik, menjam sam samo zice, baterije i lampe na pojacalu
Dobro, sada malo preterujem ali kada bih se upustio u takvu avanturu, obavezno bih konsultovao nekog experta za izbor drveta, elektronike etc. Mnogo sam pravio gluposti i dosta puta me je skupo kostalo(majstor sa vecitim "viskom delova") pa sam sada malo "oprezniji". Mnoge stvari prepustam proverenim likovima, naravno, kada je u pitanju neka ozbiljnija investicija ili ti reparatura.
Kod tebe mi deluje kao da vec tacno znas sta hoces, tako da tu valjda i nemozes nesto mnogo da se zajebes
who knows, ali u svakom slucaju srecno 

Kod tebe mi deluje kao da vec tacno znas sta hoces, tako da tu valjda i nemozes nesto mnogo da se zajebes

nnkvocka super je ovaj rebrasti javor

Bravo! Kako si ga "zabo"Zoxybass wrote:nnkvocka super je ovaj rebrasti javor![]()

Neeee dobronamerna je šala,baš su mi simpatične ove šare 

Taj donji rog ce biti duži, pa ce se tek onda savijati na dole. Mocice da se sedi i svira tako da ti lepo zatvori nogu, ali nece moci nista preko 105-110kg 

- the bassman
Ima logike, ima...nnkvocka wrote:Taj donji rog ce biti duži, pa ce se tek onda savijati na dole. Mocice da se sedi i svira tako da ti lepo zatvori nogu, ali nece moci nista preko 105-110kg
Prelistavao sam temu par meseci/godina u nazad i morao sam da nampisem:nnkvocka wrote:ova poslenja slika je najrealnija posto je gitara mat bez sjaja. bio sam kod Vučka u petak i probao sam baš taj bass. Ljudi moji, da li ste vi svesni koliko je ovo zajeban bass?! To su SBS magneti sa Bartolini preampom: volume, balance, bass, low mid, hi mid, treble, active/passive mode...svirljiv je i brzi od formule! Jedina mana je sto je tezak ali to je opravdano zbog rebraste bubinge koja se i sama vidi. Ja cu kod ovoga coveka da napravim sebi baščinu i ima svi dasuserete u ćege! THERE, I SAID IT!Solomon wrote:evo jedan iz domace kuhinje![]()
@Bozha - Ispravka, nije rebrasta bubinga nego rebrasti jasen
A posto jasen standardno ima uzduzne pruge, ovaj rebrasti mu dodje kao "karirani" jasen!
Kad se vec vracas na estetske uspehe...

Kad se vec vracas na estetske uspehe...

- the bassman
Gde bi mogla da se proba neka Woodguerilla? Nahvaliste je bas onako, onako, pa rekoh da vidimo o cemu se tu radi ako je izvodljivo.