Yamaha trb 5
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Yamaha trb 5
Samo da se pohvalim.Danas sam kupio moju omiljenu gitaru Yamahu TRB 5 .Pa eto da podelim radost sa Vama.

Re: Yamaha trb 5
čestitke!!! 

U zdravlju da cepaš 

Extra!
Iz koliko delova, koje godiste, pisi o tome malo?
u to ime!

Iz koliko delova, koje godiste, pisi o tome malo?

U što ima dobar spejsing između žica za sleping
:):)
Koje je drvo?

Hvala svima na cestitkama.
Bas je izvanredan,to je bas ono sto mi je trebalo.Sirok vrat fantastican za slap,a i za finger odlicno.Imao sm gitaru kojoj su zice imale manji razmak pa mi mi je to u vecuni slucajeva smetalo.Vrat je iz tri dela javora,telo jasen.Magneti hambakeri yamahini ,elektronika fantasticna.Celo predojacalo u mini varijanti,sa njim moze direktno u mikser i eto zvuka
.Nekima ovaj instrument i ne lezi bas,medjutim za moj ukus izvanredno izbalansirana,telo fantasticno naleze.Inace je 1996 godine i sto kaze covek od koga sam je kupio USVIRANA GITARA sto i jeste po meni veoma vazno.Jednostavno gitara ima svoj identitet.Zvuk je moderan sto ne znaci da moze da slicno zvuci i kao jazz ili precition bass.
Bas je izvanredan,to je bas ono sto mi je trebalo.Sirok vrat fantastican za slap,a i za finger odlicno.Imao sm gitaru kojoj su zice imale manji razmak pa mi mi je to u vecuni slucajeva smetalo.Vrat je iz tri dela javora,telo jasen.Magneti hambakeri yamahini ,elektronika fantasticna.Celo predojacalo u mini varijanti,sa njim moze direktno u mikser i eto zvuka

Extra! Pa nek te sluzi nadalje! 

Rekoh ja da ce se cekanje isplatiti
Koliko si je platio, ako se sme znati?

Naravno da se sme znati....Po mojoj oceni dobio sam je poviljno.po mojoj proceni njena realna cena na trzistu je oko 800 evra.Ja sam je platio 600 Evra.
Pitanje za Vas -da li je to povoljno?
Pitanje za Vas -da li je to povoljno?
мени изгледа као добра цена...
- jacopastorius
Jel to onaj TRB sto je dugo bio na KP? Uzgred, to je realna cena koju si platio, ako je u ok stanju 

Dobra cena je ako si ti zadovoljan... Naravno da uvek sutradan u oglasima izleti nešto možda bolje i povoljnije 

To je ta cena,bas za tu gitaru,probao sam je,ni dinar vise. Nek je sa srecom!