Sve O Žicama Za Bas Gitare
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Sve O Žicama Za Bas Gitare
http://www.kupujemprodajem.com/SIT-zice ... id=1750624
Zna li ko ista o ovim zicama?
Zna li ko ista o ovim zicama?
ja sam imao davno tu marku ali taj model ne.. vidim da su ove i izgleda u kondomu
te sto sam imao su bile prosek...
kazem davno.. krajem devedesetih

tnx!faks wrote:ja sam imao davno tu marku ali taj model ne.. vidim da su ove i izgleda u kondomu![]()

I ja sam imao SIT rock bright i meni su se jako svidele,hteo sam ponovo da uzmem ali bilo je samo 040.Meni su to mozda i najbolje zice medju jeftinijim.Dugo su bile sveze a zvucale su skoro kao stainless steel.
Upravo stavio EB Super Slinky 45-100 na Grom 'Ticu, videcemo kako ce se pokazati.
Aj pa javi. Meni su te žice super.theTrooper wrote:Upravo stavio EB Super Slinky 45-100 na Grom 'Ticu, videcemo kako ce se pokazati.
Ja sam dosta dugo koristio EB super slinky nickel wound 45-100 i bile su mi bash dobre, bio sam zadovoljan njima, jedino malo su mekane... Sad vec neko vreme koristim rotosound, ne bih rekao da su bolje od Super slinky ali meni bolje leze...
meni su EB u svakom slucaju bolje od rotosound.
u poslednjih godinu dana kada nemam dovoljno kinte za DR uzimam njih.. definitivni zakljucak
super slinky imaju neki fazon (bar kako sam ja skapirao
) u pocetku imaju izrazen onaj "Musuc Man StingRay" zvuk, kao da sviram taj bass. i postepeno za nekih 2-3 nedelje izgube taj dzing ,a onda su super za tesku svirku i to traje dok ne zamutave.. 3 meseca recimo
uvek uzimam 105 (minimum). jer sviram u drop D.

u poslednjih godinu dana kada nemam dovoljno kinte za DR uzimam njih.. definitivni zakljucak

super slinky imaju neki fazon (bar kako sam ja skapirao

uvek uzimam 105 (minimum). jer sviram u drop D.

- komplikator
@faks
a koje od DR uzimas za drop d ?
a koje od DR uzimas za drop d ?
@komplikator
DR Hi Beams .045 - .105 ce da ti rade posao za drop D

DR Hi Beams .045 - .105 ce da ti rade posao za drop D

- komplikator

al treba mi za 5 zichani

i gde ih uposte nabavljate ? vidim da u lyri i mitrosu ima samo par varijanti dok musicentar nema uopste?
Sad za peticu nisam siguran, ali mislim da bi ti odgovarale te iste samo sa H zicom koja je cini mi se debljine .130. Sve zavisi da li ces i H zicu da spustas.
U Artistu u ustanickoj imaju uvek DR zice, bar ja uvek nalazim za cetvorku. Za peticu vec nisam siguran da li imaju Hi Beams, znam da imaju Marcus Miller signature za petozicani bass.

U Artistu u ustanickoj imaju uvek DR zice, bar ja uvek nalazim za cetvorku. Za peticu vec nisam siguran da li imaju Hi Beams, znam da imaju Marcus Miller signature za petozicani bass.

- komplikator
sad stigoh.. eto Triad je odgovorio tacno
takodje ne znam za petarde.. ne volem ih ( i ove cetri su mi mnogo
)

- DJ_MY_SOUL
E sada moj iskustvo High Beam ili Marcus Miller
Marcus miller imaju daleko vise middlle-ova pri slap-u da mi zaista bass skoro zvuci skoro slicno kao njegov, kada sviram obicno sa prstima daju mi nekakav osecaj da su za nijansu losije probijaju od high beam (ima snimak u ovoj temi malo ranije). High Beam mi daju vise growl zvuk, ali neuporedivo su losije pri slapu. Od sada pa nadalje koristim samo MM! Ima velike razlike izmedju High beam i MM nemojte da nasedate na price da je MM skuplji zbog slike Marcus Milller-a ;p