Bas gitare koje sviramo!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Bas gitare koje sviramo!
Crna dama je na prodaju, ali barem da ostavim trag da je bila kod mene. Taman i review za one koje je nikada nisu videli/culi na delu.
Na...
[youtube]Yl96u_-Zsw4&feature=feedu[/youtube]
Na...
[youtube]Yl96u_-Zsw4&feature=feedu[/youtube]
prestani da sviraš dok još možeš, negativno utičeš na moju želju za sviranjem 

ја нисам неки љубитељ фретлеса кад је соло, у бенду већ може доста добро да исплива
nisam video ranije pa da cestitam sad
da se druzite iducih 50 godinica

A ja navijam da ga sto pre prodam!parker wrote:nisam video ranije pa da cestitam sad![]()

Ima jos vise slika na gerilinom sajtu u Root galeriji (redni broj 2). Moze se reci da je ovo vise "prodajni" klip nego sto je review

Eto ti sad... A lepo si napisao da si gerilu uzeo da ne bi vecito kupovao i prodavao...
Sa druge strane vise mi se svidja ovaj iz prethodnog posta, polovni. Volim te standardne oblike a ne ko neki koje kao da je Pikaso nacrtao
Sa druge strane vise mi se svidja ovaj iz prethodnog posta, polovni. Volim te standardne oblike a ne ko neki koje kao da je Pikaso nacrtao
Ne vidi se na slici, taj zlatni bass je fretless, tako da menjam Ibanez fretless za Gerilin fretless da ne bi vise kupovao i prodavao 

Fino izgleda. Cestitke

- sirac-šunka
- vragolan
MetalFunk wrote:Fino izgleda. Cestitke
![]()

- Routasydan
Hvala, hvala
Lepo izgleda, a sasvim solidno zvuci ..... bio na nekom ludackom popustu u Mitrosu, ovaj komad bio sklonjen sa strane za jednog od zaposlenih, ali je odustao od njega i ja lepo uzeo sebi. Jos samo da se naviknem na peticu

Lepo izgleda, a sasvim solidno zvuci ..... bio na nekom ludackom popustu u Mitrosu, ovaj komad bio sklonjen sa strane za jednog od zaposlenih, ali je odustao od njega i ja lepo uzeo sebi. Jos samo da se naviknem na peticu

Fino sljaka, nema bas onu finocu i onaj drveni zvuk jednog Warwicka (koji mi je potreban) ali sta je tu je.. Pare su tek krenule pa ce stici i on valjda..

Uh... Ne svirati funk na tome... svetogrdje! : )
Cestitke, i da te dugo sluzi!
Cestitke, i da te dugo sluzi!

Gde si našao Squier sa ovako dobro uklopljenim godovimaFunkd wrote:
Fino sljaka, nema bas onu finocu i onaj drveni zvuk jednog Warwicka (koji mi je potreban) ali sta je tu je.. Pare su tek krenule pa ce stici i on valjda..