Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Za to spremi vise para...Mužjak wrote:Takođe i predlog za kabinet(4x10 ili 2x15) koji bi u skoroj budućnosti išao dobro uz njega,sve prihvatam![]()
Pardon, osim relativno loših (jevtinih) drajvera u kombo izvedbama, i štamparske greške u oznaci snage, EN vrlo solidno radi. Napraviću ovih dana kad stignem jedan mali audio-video rivju, pa će se pitamo za junačko zdravljeFunkd wrote:I ja takodje krecem da jurim glavudzu, razmisljao sam o
ali ne mogu da je operem posle onakve pljuvacine po Nemesisu...![]()
A ako hoces jos neki predlog:
Line 6 lowdown HD750. Za razliku od RS-320, ovu nisam probao, ali sam cuo dosta lepih reci od kolega...
Za to spremi vise para...Mužjak wrote:Takođe i predlog za kabinet(4x10 ili 2x15) koji bi u skoroj budućnosti išao dobro uz njega,sve prihvatam![]()
ali svakako 4x10, jer zelis brzu/tacnu membranu, odnosno (kako si rekao) jasno definisan ton. Pozdrav.
Bozha wrote:Budzet sasvim ok za glavu! Obidjes par radnji po BG, eventualno NS, pitas sta nude za te pare, probas i sam doneses zakljucak... (da pazaris Markbass).
Od onog sto nije pomenuto, valjalo bi probati Ampeg PF500 (zastupa ih LyraStyle), Hartke LH500/1000, HA5500 (valjda Artist), TC BH500 (opet Artist), jos neki Eden i tako... Mislim da je onaj TC Classic450 van budzeta? Ako granica nije problem, a Suboticanima nikad nije bila, svakako neki GallienKreuger. Posle naravno napises utiske jer i mene zivo zanima!
Zato sto je SWR tata...Mužjak wrote:mada lepše mi je zazvučao na SWRu,nego na boxu sopstvene firme,ne kontam zašto zaista.
Hoces da ubacis gole zenske?Cope wrote: Napraviću ovih dana kad stignem jedan mali audio-video rivju
Funkd wrote:Zato sto je SWR tata...Mužjak wrote:mada lepše mi je zazvučao na SWRu,nego na boxu sopstvene firme,ne kontam zašto zaista.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest