Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

)
 )

Za to spremi vise para...Mužjak wrote:Takođe i predlog za kabinet(4x10 ili 2x15) koji bi u skoroj budućnosti išao dobro uz njega,sve prihvatam
 ali svakako 4x10, jer zelis brzu/tacnu membranu, odnosno (kako si rekao) jasno definisan ton. Pozdrav.
 ali svakako 4x10, jer zelis brzu/tacnu membranu, odnosno (kako si rekao) jasno definisan ton. Pozdrav. 
Pardon, osim relativno loših (jevtinih) drajvera u kombo izvedbama, i štamparske greške u oznaci snage, EN vrlo solidno radi. Napraviću ovih dana kad stignem jedan mali audio-video rivju, pa će se pitamo za junačko zdravljeFunkd wrote:I ja takodje krecem da jurim glavudzu, razmisljao sam o
ali ne mogu da je operem posle onakve pljuvacine po Nemesisu...
A ako hoces jos neki predlog:
Line 6 lowdown HD750. Za razliku od RS-320, ovu nisam probao, ali sam cuo dosta lepih reci od kolega...
Za to spremi vise para...Mužjak wrote:Takođe i predlog za kabinet(4x10 ili 2x15) koji bi u skoroj budućnosti išao dobro uz njega,sve prihvatam

).
). , svakako neki GallienKreuger. Posle naravno napises utiske jer i mene zivo zanima!
, svakako neki GallienKreuger. Posle naravno napises utiske jer i mene zivo zanima!  
Bozha wrote:Budzet sasvim ok za glavu! Obidjes par radnji po BG, eventualno NS, pitas sta nude za te pare, probas i sam doneses zakljucak... (da pazaris Markbass).
Od onog sto nije pomenuto, valjalo bi probati Ampeg PF500 (zastupa ih LyraStyle), Hartke LH500/1000, HA5500 (valjda Artist), TC BH500 (opet Artist), jos neki Eden i tako... Mislim da je onaj TC Classic450 van budzeta? Ako granica nije problem, a Suboticanima nikad nije bila, svakako neki GallienKreuger. Posle naravno napises utiske jer i mene zivo zanima!
 Ton sa EQ na podne,je prilično zahvalan,i čini mi se da je to jača strana ovoga pojačala,mada lepše mi je zazvučao na SWRu,nego na boxu sopstvene firme,ne kontam zašto zaista.
 Ton sa EQ na podne,je prilično zahvalan,i čini mi se da je to jača strana ovoga pojačala,mada lepše mi je zazvučao na SWRu,nego na boxu sopstvene firme,ne kontam zašto zaista.Zato sto je SWR tata...Mužjak wrote:mada lepše mi je zazvučao na SWRu,nego na boxu sopstvene firme,ne kontam zašto zaista.

Hoces da ubacis gole zenske?Cope wrote: Napraviću ovih dana kad stignem jedan mali audio-video rivju

Funkd wrote:Zato sto je SWR tata...Mužjak wrote:mada lepše mi je zazvučao na SWRu,nego na boxu sopstvene firme,ne kontam zašto zaista.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest