Cope wrote:Ala ti malo piješ![]()
![]()

No more "zing-zing"...Cope wrote:Ne preporučujemCope wrote:Danas pazario u Artistu "Hartke transient attack" žice za bass 0.50 - .105 Nickel, koje koštaju 850 dinara. Rade za sve pare.
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Cope wrote:Ala ti malo piješ![]()
![]()
No more "zing-zing"...Cope wrote:Ne preporučujemCope wrote:Danas pazario u Artistu "Hartke transient attack" žice za bass 0.50 - .105 Nickel, koje koštaju 850 dinara. Rade za sve pare.
nope. ja izadjem u grad, pijem na ulici.Cope wrote:Ala ti malo piješ![]()
![]()
Neko rece da su te crvene ocaj... mislim da su D'Addario nesto ispod cega ne treba ici...theTrooper wrote:Sto se jeftinih tice, mislim da je crveni vorvik od 1300-1400 kinti donja granica korisnog. Ontopic, na precu pre nedelju dana stavljene 45-100 a na thundera sinoc stavih 45-105 D'Addario, skroz dobre zice, ima i zinga i svega sto treba da ima xD
Sve kako ne treba, osim tona naravno koji prebija u fazonu Stiv HarisPainKiller93 wrote: Inace, rekao bih da prave poveliku tenziju u vratu, nece lako da im spadne stim, i prilicno su tvrde zice same po sebi.
Covek ima zlatne prsteCope wrote: Sve kako ne treba, osim tona naravno koji prebija u fazonu Stiv Haris
Probaj, mada i ako ih ne probaš, ništa nisi propustio...PainKiller93 wrote:Covek ima zlatne prsteCope wrote: Sve kako ne treba, osim tona naravno koji prebija u fazonu Stiv Haris
Probacu D'Addario jednom prilikom
Imao sam ih na starom basu koji sam prodao... Žice su ludilo, samo što je meni E žica umrla nešto prerano, možda već posle mesec dana, mada muški se sviralo... E sad to je samo bilo primetno kada se svira slap, inače ovako se ne provaljuje. Jbg, navikao sam na DR koje stvarno mogu da prangijaju i do tri meseca muške svirke. Tenzija ja primetno slabija od većine stainless-a, i vrlo lepo klize pod prstima. Cena im je mislim ista kao DR... Odlične žice!nnkvocka wrote:
Ovo sam uzeo danas i kada sam ih stavio (prvo mi je ispao nat, ali to nije bitno) osetio sam blago prosvetljenje. S ponosom mogu da kazem da sada imam najbolji zuvk do sada i nikada nisam bio brzi u prstima. Zbog slabije tenzije H zica hoce da zakaci ako je spicis (slap na primer) i A zica hoce malo da zuji sa nata, ali ne i iz pojacala. Ovaj promer samo preporucujem iskljucivo i jedino za E stim, za one koji vole lagano da maze zice prstima. Ko se ne pronalazi u ovom opisu, onda mora minimum 40-100. Jel neko pr0b0?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest