warwick thumb bolt on
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
warwick thumb bolt on
Majstore, ja sam konstatovao da si obrisao deo mog posta u kome sam se zahvalio The Mask AE na potvrdi informacije.
The Mask AE kaže: “Sto se tice shema na kvarno, kradenih instrumenata i tako to ima tu nekih starih prica, pricica. Btw centri jesu bili BG i BL tako da je decko dobro govorio. Papiri za kradene instrumente se prave u radnjama. Ne lupam u prazno pazite sta radite i kako radite.”
Sad te molim da napregneš svoj IQ ne bi li uvideo ko je od nas trojice glup i drzak.
PS: Kao što vidiš, nisi ti dovoljno inteligentan da me sprečiš da odgovorim na bezobrazluk.
Zloupotrebio si svoj položaj moderatora i zaključao temu.
Mislim da je glupo što ovako razgovaramo jer smo obojica isti u jednoj stvari: Volimo zvuk bas gitare.
Neću ti više odgovarati. Nemam vremena za gluposti.
Pozdrav
The Mask AE kaže: “Sto se tice shema na kvarno, kradenih instrumenata i tako to ima tu nekih starih prica, pricica. Btw centri jesu bili BG i BL tako da je decko dobro govorio. Papiri za kradene instrumente se prave u radnjama. Ne lupam u prazno pazite sta radite i kako radite.”
Sad te molim da napregneš svoj IQ ne bi li uvideo ko je od nas trojice glup i drzak.
PS: Kao što vidiš, nisi ti dovoljno inteligentan da me sprečiš da odgovorim na bezobrazluk.
Zloupotrebio si svoj položaj moderatora i zaključao temu.
Mislim da je glupo što ovako razgovaramo jer smo obojica isti u jednoj stvari: Volimo zvuk bas gitare.
Neću ti više odgovarati. Nemam vremena za gluposti.
Pozdrav
- The Mask AE
Re: warwick thumb bolt on
Ma opusteno 

Matori ti si ovdje jedini glup...
A i dosadan si vise sa tom svojom pricom... jbt ponavljas je 2-3 mjeseca, pa sta i ako su kradeni? koji je sad fazon, bilo i sta sad ... idi u Warwickovu fabriku i reci da tamo neki bezobraznici kradu vase instrumente i preprodaju ih ...
A i dosadan si vise sa tom svojom pricom... jbt ponavljas je 2-3 mjeseca, pa sta i ako su kradeni? koji je sad fazon, bilo i sta sad ... idi u Warwickovu fabriku i reci da tamo neki bezobraznici kradu vase instrumente i preprodaju ih ...

Pa šta ? - Pa ništa. Posle moje konstatacije usledila je gomila uvreda. Jedino što radim jeste da ne prihvatam uvrede za istinu koju sam izgovorio.
A da li je bitno poreklo instrumenta saznaćeš ako pokušaš da predješ granicu sa pogrešnim komadom..
A da li je bitno poreklo instrumenta saznaćeš ako pokušaš da predješ granicu sa pogrešnim komadom..
- The Mask AE
Nemojte bagovati forum obatrojica. Ne registruju se ovde ljudi da citaju bezvezna prepucavanja (koga interesuju kupuje Skandal, Svet i tako). 

Kupio sam
Šest žica, BROADNECK !
Zver.
Makinu tražim 10 godina a poslednjih nekoliko godina sam prevrnuo i nebo i zemlju ..
Stalno sam u minusu sa vremenom ali biće fotki, jednom.

Zver.
Makinu tražim 10 godina a poslednjih nekoliko godina sam prevrnuo i nebo i zemlju ..
Stalno sam u minusu sa vremenom ali biće fotki, jednom.
Verovatno bi bio jos lepsi kada bi moj browser mogao da ucita te slike. Can't see anything! 

Meni je uspelo preko desnog klika i view image.
Majku mu, kakva kolekcija!!!
Koji je ovaj u sredini? Izgleda podjednako egzoticno kao i Warwick
Cekamo audio zapis!
Cestitke na ispunjenju zivotnog sna
Majku mu, kakva kolekcija!!!

Koji je ovaj u sredini? Izgleda podjednako egzoticno kao i Warwick

Zamolio sam dejankuki-ja da mi pomogne; slike su na MySpace stranici i trebalo bi da može odatle da ih učita (i Dejan kaže) ali ne znam šta je problem. Staviću link dole na kraj posta.Flealip wrote:Meni je uspelo preko desnog klika i view image.
Majku mu, kakva kolekcija!!!![]()
Koji je ovaj u sredini? Izgleda podjednako egzoticno kao i WarwickCekamo audio zapis!
Ovo u sredini je Di Basso, rad Ducija iz Zemuna.
Hvala Flealip; toliko dugo sam čekao i tražio ove makine... Najzad ...

http://www.myspace.com/bandfeelgood/pho ... _ViewAlbum
Da, i delovalo mi je poznato. Video sam nekoliko njegovih radova, super izgledaju. Kako svira?
(znam da kradem slavu Warwicku, al sad me zanima
)

Pa u stvari svira isto kao, u ovom postu slavljeni, Warwick 
I ima oko 100 kg manje od Warwick-a.
Ali ja kao da ceo život pokušavam da dođem do Thumb BO tako da sam oduševljen Warwick-om
Di Basso je dobar ali Warwick je više od makine za mene. Nešto kao Harley Davidson. Iako ima puno boljih instrumenata, ja biram WW. Da se ne lažemo, za mene je MM je mama i tata svemu sa 4 ili 5 žica ali WW je više od instrumenta.

I ima oko 100 kg manje od Warwick-a.
Ali ja kao da ceo život pokušavam da dođem do Thumb BO tako da sam oduševljen Warwick-om

Zavidna kolekcija. Nek te sluze jos 100 'dina, pogotovo W. I MM, i onaj custom(?)... 

Aaaaaaaaaaa lepotica lepotica 

Taj bass je bio i u Venom-ovom posedu, on kad ga je prodavao, ja sam bio sam bacio oko da ga maznem, ali u stvari mi nije bio potreban u tom trenutku11080 wrote:Ovo u sredini je Di Basso, rad Ducija iz Zemuna.