Definitivno odustajem od Swr Redhed-a....Ovakav ton bih zeleo da dobijem....
http://www.youtube.com/watch?v=gA6OhPL6e40
Da kazem samo,nisam stavio ovaj snimak da pokazujem kako covek svira,niti da ga favorizujem nesto,nije tema za to,nego ovde svira sam i lepo se cuje taj"prackasti"ton,kakav ja volim,zbog toga bas ovaj snimak... inace covek svira sa trzalicom uvek.
Cuo sam se malopre sa njim,glupo mi je bilo malo da mu se obratim,ali covek mi je stvarno lepo kulturno i strpljivo sve odgovorio kao da se znamo sto godina,znaci mogu samo da kazem svaka mu cast na tome....
Rekao mi je pod jedan da ton daje najvise prst,pa tek onda bass i pojacalo itd...druga stvar kada sam ga pitao za redhead,rekao mi je odmah da mu se njemu licno ne svidja to pojacalo,nije rekao da je lose vec jednostavno da nema taj karakter koji on i uopste slicni bassisti preferiraju...On svira na Trejs...To je klasika kod njih kako sam skontao,kaze da nije los Markbass mada ga on licno nije probao(verovatno je slusao negde) i da su dobra Swr pojacala...ali ne Redhead.
Tako da sada razmisljam o Trejsu

Smorih i ja sa ovom temom vise...ali moram sta cu,700 - 800 eura nije mali novac nebih da ga bacim bzvz. Znam sta hocu da dobijem,ali ne znam sa cim...zato sam spreman da saslusam svako misljenje,i da ga dobro razmotrim.Hvala,pozz