dembeli chamac, garant ne izlazi iz gajbe...samo svira...Solomon wrote:![]()

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
dembeli chamac, garant ne izlazi iz gajbe...samo svira...Solomon wrote:![]()
Metalac, ja sam voršipovao te tehnike p1cke materine i onda sam odustao. Volim tehnicke bendove poput Necrophagist, Obscura, Arsis itd, ali ovo nema veze sa zivotom. Ti, a ni ja necemo nikada imati ovaj skil tako da batali na vreme i zanimaj se sviranjem bass, a ne gitarskih deonica. Ne vredjam te, niti treba da se ja ponasam kao roditelj da ti govorim sta treba da radis, ali mislim da govorim u ime celog foruma da ovakvi klipovi nikoga ne zanimaju. Ovo su "drž da nabijem" i "ko ce brze ko ce GORE" bendovi, iskompleksirani da imaju bilo kakav status ili identitet dobrog benda po bilo kakvom kriterijumu, na silu, jer ni oni sami ne znaju sta hoce ili to sto hoce je Tetris Turbo 3000 a to vec nije muzika. Izmedju ostalog, drago mi je da ima interesanata ove muzike kod mladjih narastaja, mislio sam da to slusaju samo matorci koji su izgustirali i najgrdji death metalPainKiller93 wrote:Lepo zvuci, a jos lepse izgleda
Ovom treba reći svaka čast, aj' sad idi.nnkvocka wrote:Ovo ti je originalni snimak, sa snimanja albuma. OVOM treba dati harfu
LoneRider wrote: Skoro 7 minuta double thumpa, ne znam kako je ovo moguće.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest