Evo imam ja jazz bass, ali nije na prodaju...

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

I kako te služi ta Ptičurina?Trooper wrote:
Jazz bass je '78.godiste. Ja sam drugi vlasnik a kod mene je oko 20 godina.micicss wrote:@robby68
Koje je godiste JB?
Nije to taj, ja sam skoro skinuo masku iz zezanja, necu ovaj moj prodavati. Fin bas, malo tvrd za svirku u odnosu na preca, ali ima diiiivan low end IMHO (posto je ovo koreanski od mahagonija, ne alder kao ovi novi), recimo da je muljav, ali je meni savrsen zvuk, sav u basu i srednjim, idealno saradjuje sa fazevima i generalno agresivnijom svirkom. Dobrodosao si da probaslaza wrote:
I kako te služi ta Ptičurina?
Da nije to onaj Epi Thunderbird bez pickguarda što se prodaje na KP?
 . Kad bude neke kinte planiram da ubacim neke ultra-haj-autput neomidium magnete il tako nesto, cisto for the lulz (i ovi magneti su relativno slabog outputa, tj u odnosu na preca imam osetan volume drop na istim podesavanjima)
. Kad bude neke kinte planiram da ubacim neke ultra-haj-autput neomidium magnete il tako nesto, cisto for the lulz (i ovi magneti su relativno slabog outputa, tj u odnosu na preca imam osetan volume drop na istim podesavanjima)robby68 wrote:

Prelep bass vidi se da je sve orignalno.robby68 wrote:
 Interesuje me da li si imao problem sa pucnjem na prvom pragu? Svaki drugi jazz bass sa blockovima koji sam video ima problem sa tim ili im stoji pukotina ili su nekako popravili.
 Interesuje me da li si imao problem sa pucnjem na prvom pragu? Svaki drugi jazz bass sa blockovima koji sam video ima problem sa tim ili im stoji pukotina ili su nekako popravili.  
 Interesuje me da li si imao problem sa pucnjem na prvom pragu? Svaki drugi jazz bass sa blockovima koji sam video ima problem sa tim ili im stoji pukotina ili su nekako popravili.   [/quote]
[/quote]

Kad sam ga video, odlepio sam! Nisam ga probao, ali jesam nesto drugo. Nastavak u temi "Bass gitare koje sviramo!"
 Kad sam ga video, odlepio sam! Nisam ga probao, ali jesam nesto drugo. Nastavak u temi "Bass gitare koje sviramo!" aa kako je tezak  za dogovor oko neke trampe npr. a kad njega nesto interesuje onda je spreman sve izz kuce da da
 aa kako je tezak  za dogovor oko neke trampe npr. a kad njega nesto interesuje onda je spreman sve izz kuce da da 
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest