Ukraden Bass
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Ukraden Bass
Pa ovako sam ja uradio
ukradeni instrumenti, sutradan u policiju da se prijavi kradja
a posle sa adresom pocinioca opet kod njih da oni opravdaju njihovo postojanje, konfiskuju bass i vrate ga vlasniku.
Sad mozes i drugu varijantu (mucenje u podrumu, cupanje noktiju......) ali sta ako je bas zavrsio kod nevine zrtve koja ga je platila.
Ipak mislim da je bolje police varijanta.
Negubi nadu
ukradeni instrumenti, sutradan u policiju da se prijavi kradja
a posle sa adresom pocinioca opet kod njih da oni opravdaju njihovo postojanje, konfiskuju bass i vrate ga vlasniku.
Sad mozes i drugu varijantu (mucenje u podrumu, cupanje noktiju......) ali sta ako je bas zavrsio kod nevine zrtve koja ga je platila.
Ipak mislim da je bolje police varijanta.
Negubi nadu
Jel ima neki Ampeg V4b za male pare 

- supersonic
Zajebavas li se ti to sa nama ? 

- Hotstepper
TT-33, dva sharzhera i bez svedoka...sixstring wrote: Ontopic, nadam se da će se negde pojaviti samo gubim ideju šta da radim ako naletim na moj bass, da li zvati policiju, putovati do tamo i otimati, odkupiti...

Ako ne mozhe da dokazhe da je njegova gitara, ti mu nemoj dokazivati da je tvoja....
(majko moja, ja mislim da bi se ja jedva iskontrolisao da ga ne prevedem na onaj svet...)
Hotstepper wrote:TT-33, dva sharzhera i bez svedoka...sixstring wrote: Ontopic, nadam se da će se negde pojaviti samo gubim ideju šta da radim ako naletim na moj bass, da li zvati policiju, putovati do tamo i otimati, odkupiti...![]()
Ako ne mozhe da dokazhe da je njegova gitara, ti mu nemoj dokazivati da je tvoja....
(majko moja, ja mislim da bi se ja jedva iskontrolisao da ga ne prevedem na onaj svet...)

@ Ampeg v4b, pa nema tako nešto ali od pojačala ima lep trace eliot kombo 15' i 130W snage za jedva 300eur made in england.

Ma nece se to pojaviti na oglasima, mozda na pijaci... I zvati policiju, svakako. Da si otimac, oteo bi jos onog dana, kad si video da nose nesto sto lici na tvoj bas... Sretno, u svakom slucaju.Ontopic, nadam se da će se negde pojaviti samo gubim ideju šta da radim ako naletim na moj bass, da li zvati policiju, putovati do tamo i otimati, odkupiti...
Hvala sinisake! Pa eto, ja i dalje pratim oglase za svaki slučaj, ali na taj Najlon neću moći da idem ovaj vikend :/ Možda sledeći, a tamo sam se dosta raspitivao, sve su u pitanju neke baš stare uništene akustične, matore miksete i po koje pojačalo ali sve mi to deluje kao da su pokupili negde jer je neko bacio.
- nikolic025
Pratim i ja,pojavice se kad tad,ali ko zna gde i ko zna kad...
Nama su maknuli footswitch od Randall-a sa dva prekidaca,od Trace-a sa 4 prekidaca i flasu tekile...
Na gitarijadi u Ratkovu pre par godina,valjda im bilo tesko da nose pojacaal,posto nista manje nije bilo...
Posle 3 godine,neki lik iz Ratkova na limundu u isto vreme postavi oba switcha,ja skupim ortake i na gajbu...Naravno,lik je nasao torbu sa tim stvarima ispred doma,prica svakog lopova...Nije nase,nasli smo..Kako ja nisam nasao?...!
Vraceno i gotovo...
Tako da prati i limundo,kupindo i sta sve stignes,somborske oglase,novosadske,suboticke,halo oglase i sve sto stignes...Nije daleko...
Nama su maknuli footswitch od Randall-a sa dva prekidaca,od Trace-a sa 4 prekidaca i flasu tekile...

Posle 3 godine,neki lik iz Ratkova na limundu u isto vreme postavi oba switcha,ja skupim ortake i na gajbu...Naravno,lik je nasao torbu sa tim stvarima ispred doma,prica svakog lopova...Nije nase,nasli smo..Kako ja nisam nasao?...!

Vraceno i gotovo...
Tako da prati i limundo,kupindo i sta sve stignes,somborske oglase,novosadske,suboticke,halo oglase i sve sto stignes...Nije daleko...
ok! nastaviću 

- SoundHybrid
Gde si nasao da kupis korta?
Srecno
Srecno

Kupio sam ga od Bojana, fusion muzičar iz Milanovca, svirao je taj bas neko vreme (inače svira sve ali valjda su mu trebale pare tad i nije svirao bas u tom momentu) i prodavao ga u momentu kad sam se ja rešio da kupim novi.
http://www.kupujemprodajem.com/TRAZIM-C ... id=5770061
jesi ti postavio ovaj oglas? pošto mi je čudno, znamo li se mi jer vidim da si iz čačka?
jesi ti postavio ovaj oglas? pošto mi je čudno, znamo li se mi jer vidim da si iz čačka?
Probaj ovde, ali ne nadaj se "na stanju".
- SoundHybrid
Da.sixstring wrote:Kupio sam ga od Bojana, fusion muzičar iz Milanovca, svirao je taj bas neko vreme (inače svira sve ali valjda su mu trebale pare tad i nije svirao bas u tom momentu) i prodavao ga u momentu kad sam se ja rešio da kupim novi.
E hvala na pitanju!
Druga su (kod koga se nalazio bass, i gde sam ja obitavao tada), pozvali na sud da svedoči, o instrumentima našim i ostalom pokradenom inventaru nema ni reči, ali pristao je na nadoknadu, ako se šta desi, javiću!
Isto tako ako neko primeti Artisan A6 nek javi, hvala u napred
Druga su (kod koga se nalazio bass, i gde sam ja obitavao tada), pozvali na sud da svedoči, o instrumentima našim i ostalom pokradenom inventaru nema ni reči, ali pristao je na nadoknadu, ako se šta desi, javiću!
Isto tako ako neko primeti Artisan A6 nek javi, hvala u napred