B.C.Rich bass gitare

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler

Post Reply
radovan...

B.C.Rich bass gitare

Post by radovan... » 02 Jun 2008, 09:27

poz svime...treba mi savjet-htio bih da kupim neki bass da pocnem da ucim da sviram,znaci nije mi neophodan neki vrhunski instrument.po obl mi se najvise svidjaju b.c.rich , pogotovo Warbeast Trace Bass i Warlock Bass, pa moze li neko da mi kaze nesto vise oovim bass-ovima?

Шмајсер
Хинт-Лорд

Re: B.C.Rich bass gitare

Post by Шмајсер » 02 Jun 2008, 15:36

мој предлог - заобиђи их. Облик може да ти се свиди, али ма колко била лепа и привлачна (поготову за металце) толко им је звук катастрофа, барем ово што сам ја пронашао код нас. Можеш да се увериш и лично, имају неке у Миксу...

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 02 Jun 2008, 16:15

Sa bassom nemam iskustva ali warlock bronze gitara (ajd' da kazem najgori warlock) je sasvim ok. Cak sta vise bio sam pozitivno iznenadjen, pocev od izrade preko hardvera do zvuka. Jedino sto mi se ne dopada je polozaj strap buttona na njoj, konstantno imas utisak da ce da se prevrne i otkaci :D . Dobro...kupis straplock i nemas frku.
E sad.. da li je i bass takav :D

migor8

Post by migor8 » 02 Jun 2008, 23:43

Moj drugar ima takav bas,Warlock platinium. Sviram na njemu po nekad i da ti kazem nije tako los. Meni se licno ne svidja taj oblik a to sto kaze K.O.D.,strap button mu je bas u losem polozaju,mada mislim da moze da se pomeri. Bas je na prodaju pa ako si zainteresovan mozes se javiti na pp pa da se dogovorimo.

radovan...

Post by radovan... » 03 Jun 2008, 09:38

Ocu da kupim novi bass... a zna li neko koliko kostaju ove gitare? i jos nesto,posto bih neko vrijeme svirao samo po sobi :) ,jedan drug mi kaze da mi je bolje da uzmem neki processor nego pojacalo,posto bih svejedno kacio slusalice... Sto mi preporucujete po tom pitanju,i ako je drug u pravu,koliko kostaju ti procesori? inace,iz pg sam

[K87]

Post by [K87] » 03 Jun 2008, 11:26

kupi neki ibanez ili yamahu... zaobidji warlocke i ostalo...

Post Reply