u potrazi za zvukom...BOOSTER-i su nadasve korisne sprave...ko ih koristi zna,ali ko zna da ih kristi taj ima dobar zvuk.Bilo da se radi o bustovanju sugnala pre ili posle efekta,itekako je potreban,da pogura ili izdigne signal.Mnogi koriste volume pedale-nemam nista protiv,ali definitivno ove sprave daju bolje rezultate,bar po meni.
Kao sto rekoh u potrazi za boljim zvukom svoje bas gitare koristio sam razne naprave,medjutim sa najprostijim stvarima sam cini mi se imao najbolje rezultate,kao sa recimo obicnim boosterom.Bezveze je traziti svoj proloz kroz mix sa biranjem frekvencija,koje kao drugi nemaju ili manje od Vas,pa dodavanjem upravo tih isticete sebe u miksu...(MOZDA AKO IMATE SAVESNE SVIRACE)ali u vecini slucajeva kad krene zesca MULJAVINA to ne pije vodu vec bude jos gore.Ima tu jos mnogo da se prica,al da ne duzim.Moje iskustvo sa tim me navelo da napravim jednu vrstu boostera,koga sam malo testirao na basu,i na kraju je rezultiralo ovim...LIVE BASS BOOSTER.
Svaki booster podize nivo,to je jasno,kao i ovaj...no desavalo se da boju basa nemogu da uglavim dobro u miksu...jer kad je jak onda zauzme dosta prostora u miksu pa za ostale nema mesta...onda se bas dobro cuje ali smeta svima.Dakle on mora da zauzme svoje mesto u miksu,da bude basovitiji od svih ostalih,ali opet da ne mumla i da se razume.Sta ...sta...
puno puta se pogesi u samoj postavci bas gitare (cesto mi se to desava),pa sam se odlucio da ne gresim,nego postavim zvuk na samom boosteru...i kao takvog ga koristim.Dakle krupan bas koji ne mumla,sa

Upotereba gaina na istom ide u pravcu da se donekle ocvrsne ton,do nekih 3/4 ili ti 3h,posle toga krece sa fuzziranjem,i to je nalik opanjenom pojacalu,a ne comp drive pedalama.Filter ima 6 datih opcija zvuka.U principu su dosta slicne...U basovima razlike nema(to nisam hteo da diram),ali u visokim i srednjim visoki ima ...
Poslusajte...zvuk... ide li to u dobrom pravcu
Ako moserator misli da je ovo pogresno sto radim,jer se radi o duploj temi, slobodno moze da izrise temu