Na Warwicku prilikom setapovanja moguce je podesavati visinu nut-a, sipku, visinu celog bridge-a, visinu svakog sedla ponaosob, nakrivljenost sedla, kao i intonaciju. "Problem" je sto visina celog bridza je ogranicena, ja bih da ga spustim nize ali srafovi za intonaciju su ti koji smetaju da se bridge ukopa (pogledajte sliku). Vec sam dovoljno spustio i mislim da kada bih ga podigao da bi ostali tragovi na telu od ukopanih srafova za intonaciju. Znam da su svi u fazonu "Kvocka ne preteruj to sto ti trazis je imposibru" i sve bi to bilo Ok da sedla, koja su sama po sebi visoka, nisu na vec visokoj podlozi. Vuk kaze da je niska akcija moguca, kao sto je kod njega, i ja to potvrdjujem. To moze da se sredi spustanjem nut-a (ali podizanje bridza kako bi se eleminisao buzz) i ta niza akcija vazi samo za odredjeni broj pragova blizi nut-u. Sipka moze da se dotegne, ali ona ne uzdize kompletan fingerboard nego region izmedju (grubo receno) 5. i 15. praga te ni to nije ravnopravno za nisku akciju kompletnog grifa. Opet ponavljam, trudim se da budem objektivan ali moje JA uvek dominira te ne treba uzeti sve ovo zdravo za gotovo. Mozda taj Warwickov regularni setup je za nekoga idealna mera...ali jednom kada probas instrument kome su zice na 0.5mm od praga i bijes ga ko mazga a prag ni da zucne, tada se kriterijumi naglo podizu i ne zelis nista ispod toga

Cak ni moje Guerille ne rade tako ali ja tezim da pronadjem takav komad. Jedini koji je to uspeo je Sandberg i jedan matori Fender Deluxe V.