ma zapravo uzeo sam onog snagasa phonic mar4. i sad mi treba neki preamp.. a kad se cimam da sklapam onda da uradim nesto funkcionalnije,jer vec imam sve delove.imam i kutiju za rack,1U (a mozda u radionici negde imam i 2U )
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
faks wrote:hvala michabass![]()
ma zapravo uzeo sam onog snagasa phonic mar4. i sad mi treba neki preamp.. a kad se cimam da sklapam onda da uradim nesto funkcionalnije,jer vec imam sve delove.imam i kutiju za rack,1U (a mozda u radionici negde imam i 2U )
Ne moraš, dogovorićeš se sa Kvočkom lakofaks wrote:jeasam.. ali radije bih od kvocke uzeo rocktron...
ali prvo mora da mi zavrsi kombinaciju da ozenim neku kung fu ribu za 10 soma eura..![]()
Za redhead mogu da ti kažem da lampa u njemu farba zvuk onako... umereno... koliko može da ga farba tako linearno...veća fora je tu enhancer. U svakom slučaju taj zvuk redheada se ili voli ili ne.maksabass wrote:---Resim da napravim legendarnog red head-a i napravim i njega...kombinacija lampe i OP-a.Iskreno koliko sam ocekivao nisam dobio to sto mi treba.Ima on sve svoje vrline ali ...
Tako dodje na red da se pravi gitarski ENGL preamp koji ima tri kanala...jedan od njih je CLEAN.I tako probam ga ja na basu iprosto ne mogu da verujem da je to sto meni treba.Samo jedna lampa je u tom kanalu ,cetiri pota,TREBLE,MID,BASS,i VOLUME i majko moja cela prica se tu zavrsava.Trenutno sam u fazi izrade istog da ga smestim u malu kutijicu..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest