Jeste macka u dzaku kad se narucuje instrument koji covek nije probao.Ali videh par gitara koje kostaju ispod 200e a ubedjen sam da bolje rade od "izvikanih" brendova koji su mnogo skuplji.
Po konstrukciji ovo je X puta bolja gitara od nekog Ibaneza koji kod nas kosta 400-500e.A ova gitara kosta 189.9$ .Za razliku u ceni moze da se nabudzi original floyd (ako ovaj na gitari otkaze poslusnost) i par kvalitetnih magneta(ako ovi na gitari ne daju pristojan ton)

Po ovoj fotografiji izgleda mi da cak ni head nije secena pa lepljena pod uglom nego je vrat uradjen iz jednog komada.
Volem te gitare koje su samo prelakirane ili je nanesen tanak sloj farbe pa se ispod vidi tekstura .Ako nista drugo moze covek da bude siguran da gitara nema cvorove i nije pravljena od medijapana

Pored ove videh i par PRS i Gibson LP kopija koje bih rado posedovao.U zavisnosti od raspolozive kolicine novaca ja cu mozda da narucim 2 gitare

.Znaci Kuki+Zlo+Zlo=3
Hajd do avgusta da se nakupi bar 10-15.
Skolarci-za raspust radite nesto i eto vam finih gitara za male novce
Eh,Kuki-pade mi jedna idejica na pamet.A sto ne pokusati sa "domacim" Kinezima?Odes lepo u njihovu radnju i objasnis im sta zelis.Tako da se lepo zaobidje carina(oni vec placaju kao sto placaju) i transport te ne kosta nista.Ako bi ta ideja mogla da prodje mislim da bi cena bila maximalno 15-20% veca nego na sajtu.A na 200-250 i manje evra to je smesna para.