IDOL !Шмајсер wrote:изабро сам бас јер кад свирам могу да зверам уоколо и да ме боли пиша, и да изгледам као да знам да свирам, иако насумично крљам по пентатонској скали...
као што рече сирацшунка изгледам коол

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
IDOL !Шмајсер wrote:изабро сам бас јер кад свирам могу да зверам уоколо и да ме боли пиша, и да изгледам као да знам да свирам, иако насумично крљам по пентатонској скали...
као што рече сирацшунка изгледам коол
Onda mozes da budes basista koji pevaKirilStipsa wrote: Sto se tice orgijanja... ne znam da li ste primetili, al na bassiste se loze uglavnom ruzne ribe... koje ne zele da se guraju sa cicama oko pevaca
PevamOnda mozes da budes basista koji peva
I ozenjen sam...onda ces imati i jedne i druge
Nisam se mnogo petljao sa ribama koje se loze na muzicare, pogotovo ne sa ruznim ribama koje se loze na basisteMada ne bih se slozio da se ruzne ribe lepe na basiste...Kod mene barem nije slucaj
Ne znam, ja sam bio u vezi samo sa devojkama koje sviraju gudacke istrumentesirac-šunka wrote: a je l vam se cini da postoji neka tajna veza izmedju pevacica i basista?
Ahhhh. pa to smo SVI majstori... no ajde... off topic je barem u duhu teme.............. manje/vise..vbraca wrote:Sto zatrovasmo temu...
Moja djevojka je pjevačica!sirac-šunka wrote:Kad vec spomenuste basiste i ribe, a je l vam se cini da postoji neka tajna veza izmedju pevacica i basista?
Ja znam nekoliko primera.
To već može da objasni klasična psihologija - žene jednostavno vole i biološki su odredjene da se posebno osećaju kada im muškarci udaraju kontruTiki the Boyler wrote:Moja djevojka je pjevačica!sirac-šunka wrote:Kad vec spomenuste basiste i ribe, a je l vam se cini da postoji neka tajna veza izmedju pevacica i basista?
Ja znam nekoliko primera.
Ja sam iz istog razloga. Inace sam operisan od muzickih instrumenata, ali sam se mnogo nalozio na bass. Evo ove nedelje sam poceo da ucim i tako to. Naredne nedelje bi trebao da uzmem akusticnu gitaru, posto mi se ne isplati da uzimam bas ako slusajno batalim to (verovatno necu). Ako mi dobro krene, pocecu ozbiljno da razmisljam o uzmanju bass-a.KnightOfDoom wrote:Ja sam bio fasciniran Maidenima i zvukom basa u njihovim pesmama.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest