Generalno je zajebano. Kada bacis pogled na TV, cesto narodnjaci rokaju W, znaci da sviraju iz E i da nemaju potrebe da ista diraju niti experimentisu. Ovde je bilo povuci potegni: podesavanje Nut-a, podesavanje sipke, podesavanje visine cele kobilice, podesavanje sedla ponaosob. Svaka modifikacija tih komponenti zahteva skidanje (ili opustanje) zica, a kobilica ima "kljuc" srafove koji moraju da se skinu da bih tek onda mogao da podesavam kobilu. "kljuc" srafove imas za celu kobilicu i za svako sedlo ponaosob...znaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Pa kada krene da zuji zica o pragove, ne znas da li je u pitanju sedlo, sipka ili nut. JAO BEJEM TI ZIVOT!!! A ono sto mi se danas desilo jeste da sam namestio super akciju, ali E zica nema Punch, slepujes i nema toing. Promenim E zicu i stavim novu, ono isto. Ajde sad vi meni recite sta tu moze da bude problem?

Iskoristio sam pomoc prijatelja (Wood Guerilla) ni on nije znao konkretno da mi kaze sta se desava, ali resenje je bilo u sedlima i natu (ali kako znati da je bas to, a ne sipka

) Eto, to su moje muke, 3 sata sam se zjebafo sa tim, super ispalo na kraju i ja sam licno zadovoljan ucinkom. Kada je budem vratio vlasniku, videcemo sta on kaze.